News55 > Nyheter

Tuesday, 15 June, 17:50

News55 - 11 jun 21 kl. 20:04

“Andra vaccindosen helt avgörande”Den andra dosen vaccin är helt avgörande för ett fullgott skydd mot covid-19. Det säger immunitetsforskaren Marcus Buggert, som dessutom tycker att man kan ta den andra dosen "så fort som möjligt". Det råder förvirring kring huruvida den andra vaccindos. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Marcus Buggert

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andra vaccindosen, helt, avgörande

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Seger blir störst – men höjdarna inte på plats

I kväll blir Caroline Seger den fotbollsspelare som gjort flest landskamper för Sverige, alla kategorier. Men förbundshöjdarna Karl-Erik Nilsson och Håkan Sjöstrand är inte på plats för att fira henne. "Vi prioriterar alltid mästerskap och tävlingsmatch….

News55 - 7 timmar sedan

“Nytt kapitel” när USA och EU pausar flygstrid

"Vi kom överens om att hjälpas åt att utmana och vara motvikt mot Kinas bolag som inte spelar enligt gängse marknadsregler". Så beskriver USA:s president Joe Biden den överenskommelse som USA och EU nu nått i den infekterade konflikten runt Boeing och A….

News55 - 30 minuter sedan

Dödsolyckan i Hagfors – vad gick fel?

En femårig pojke hittades död i Uvån på tisdagen efter att ha avvikit från ett HVB-hem i Hagfors. Vad som hänt och vem som bär ansvaret är frågor som kan ta veckor att besvara, enligt det ansvariga företaget. Det krävs en utredning som tittar på vad som….

News55 - 30 minuter sedan

Drömmen nära för Finland: “Ganska otroligt”

Tre poäng mot Ryssland i morgon – då är mästerskapsnykomlingen Finland klart för åttondelsfinal i fotbolls-EM. - Det känns ganska otroligt att vi har spelat oss till den här situationen, säger mittbacken Paulus Arajuuri till svenska Yle. Inte många trod….

News55 - 5 timmar sedan

Skola i skolan huvudregel i höst

Planera för att ta emot eleverna på plats när sommarlovet är över. Det är regeringens tydliga besked till skolorna. – Närundervisning ska som huvudregel bedrivas i alla skolor från höstterminens start, säger utbildningsminister Anna Ekström (S).

News55 - 12 timmar sedan

“USA är tillbaka” – fryst flygtvist första steg

Sjutton år av tvist kring statsbidrag till Boeing och Airbus läggs åt sidan när handelsfred söks mellan EU och USA. – Vi har stora möjligheter tillsammans, säger USA:s president Joe Biden i Bryssel. Strax efter tolv rullade den amerikanske presidentens….

News55 - 1 timme sedan

Regeringen om V-hotet: Oseriöst

Oseriöst, tycker justitieminister Morgan Johansson (S) om Vänsterpartiets hot om misstroendeförklaring kring hyresfrågan. Det finns inget förslag att dra tillbaka, enligt regeringen. Tidigare i dag gav Vänsterpartiledaren Nooshi Dadgostar regeringen en….

News55 - 1 timme sedan

“Finns inget förslag att dra tillbaka”

Tidigare i dag gav Vänsterpartiledaren Nooshi Dadgostar regeringen en tidsfrist på 48 timmar för att antingen slopa förslaget om fri hyressättning i nyproduktion eller att starta nya förhandlingar där Hyresgästföreningen ingår. Annars går V vidare i pro….

News55 - 1 timme sedan

Brand i lägenhetshus i centrala Malmö

Det brinner i ett lägenhetshus i centrala Malmö. Byggnaden, som ligger längs med Södra Promenaden, håller på att renoveras och branden tros ha startat i samband med det arbetet, meddelar polisen. – En maskin ska ha slagit gnistor som startat vad som för….

News55 - 3 timmar sedan

USA:s detaljhandel bromsar in

Detaljhandeln bromsade in mer än väntat i USA i maj, visar statistik från handelsdepartementet. Nedgången blev 1,3 procent, medan analytiker i snitt hade räknat med en nedgång på 0,8 procent enligt en Reutersenkät. Samtidigt visar statistiken hur konsum….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.