Nyteknik > Teknik

Sunday, 25 July, 15:22

Nyteknik - 11 jun 21 kl. 12:32

Här skapas Europas nya elbils-nav: ElectricityEn plan på att skapa den största elbils-hubben i Europa. Nu har Renault presenterat planerna på Electricity, där man ska tillverka 400 000 elbilar om året..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Europas, Europa, Renault, Electricity

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här skapas, Europasnya , elbils-nav, Electricity

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - I förrgår: 15:16

Forskarna avslöjar hur solen sjunger

Man visste att fenomenet kunde pågå i cirka fem minuter – men nu har forskare upptäckt mycket längre perioder där solen oscillerar. Hör ljudet som skapas av svängningarna..

Nyteknik - I förrgår: 14:03

Regeringen gör undantag för e-sportare

Regeringen gör ett undantag i Sveriges inreseförbud och tillåter e-sportare att komma hit. Det skapar möjligheter för e-sporttävlingen CS:GO-Majors att, trots allt, kunna genomföras i Stockholm..

Nyteknik - I förrgår: 12:25

Här är Ny Tekniks mest lästa artiklar i år

Ny Teknik har drygt en miljon läsare online per månad. Av dem är 60 000 premiumläsare. Det vill säga de betalar för att läsa allt vi skriver om och har fri access till våra premiumartiklar, e-tidning, fördjupande kompendier och mycket mera.

Nyteknik - I förrgår: 12:00

Svenskdesignad spelkonsol redo för lansering

Efter drygt två års utveckling är nu Playdate redo för lansering. Och förväntningarna på den knallgula spelkonsolen med vev är höga..

Nyteknik - I förrgår: 11:39

Elbilsförsäljningen ökar i Europa

Helt elektriska elbilar står nu för 7,5 procent av marknaden i Europa under april till juni i år, enligt den europeiska bilförsäljningsorganisationen ACEA. Det är en ökning från 3,5 procent under motsvarande tid i fjol..

Nyteknik - I förrgår: 11:16

Nytt liv för gamla prylar

Fler branscher börjar titta på återtillverkning och Linköpings universitet har nu tagit fram ett index för återtillverkningsbarhet. Forskaren Erik Sundin ser ett växande intresse för att ge gamla prylar nytt liv..

Nyteknik - I förrgår: 09:48

Deras segelfartyg ska ta gods över Atlanten

Hon lastar tusen ton och seglar från LeHavre till New York på 21 dagar. Här är TOWT och andra kandidater till att frakta ditt paket med vinden..

Nyteknik - I förrgår: 07:46

Volvo säljer nu en fjärdedel elektriskt

Volvo Cars har sålt historiskt rekordmånga bilar det första halvåret i år – och elbilar står för 25 procent. Samtidigt utgör halvledarbristen ett stort problem..

Nyteknik - I förrgår: 17:05

Så ska forskarna fånga jordens puls

Seismografer på havsbottnen i Atlanten ska ge en bättre förståelse kring de cykler där magma stiger mot jordytan på oväntade platser..

Nyteknik - I förrgår: 16:16

”Myndigheterna agerar i maskopi med hackare”

Nyligen anklagade USA den kinesiska staten för omfattande hackerangrepp. Nu slår Kina tillbaka mot anklagelserna och hävdar att de är fabricerade – något som Kinakännare i Sverige avvisar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.