Expressen > Nyheter

Friday, 16 April, 18:35

Expressen - 03 apr 18 kl. 17:23

Prins Philip till sjukhus – ska operera höftenPrins Philip har blivit inlagd på sjukhus, rapporterar AP. Enligt nyhetsbyrån ska Hertigen av Edinburgh genomgå en höftoperation. I ett uttalande meddelar Buckingham Palace att sjukhusvistelsen och operationen har varit planerad sedan tidigare. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Philip, AP, Hertigen, Edinburgh, Buckingham Palace

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prins, Philiptill , sjukhusska , operera, höften
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Här kramas Anna på sin 99:e födelsedag

Folkhälsomyndigheten gick på fredagsmorgonen ut med att vaccinerade personer kan träffa personer från olika hushåll, och detta även inomhus.Anna Andersson firade inte bara det nya beskedet om lättnaden av restriktionerna. Hon firade även sin 99-årsdag.

Expressen - 15 minuter sedan

Iva i Halland nästan fullt – kritiskt läge

Just nu finns det bara två lediga iva-platser kvar i hela Region Halland och läget är kritiskt. Nu är budskapet till de andra regionerna att Halland inte kan hjälpa till med fler iva-patienter. – Sjukvården är pressad i hela Sverige, säger Christina Svärd, områdeschef i Region Halland.

Expressen - 1 timme sedan

Dubbelmutationen hittad i Norge – myndigheten varnar

En indisk dubbelmuterad virusvariant tros kunna spridas även till de som vaccinerats eller haft covid-19.Nu har det första fallet upptäckts i Norge.– Huvudbekymret vid denna typ av dubbelmutationer är reducerad vaccineffekt och immunitet, säger Espen Rostrup Nakstad, assisterande hälsodirektör vid den norska motsvarigheten till Socialstyrelsen, till Dagbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Man med basebollträ bet finger av polisman

Polis larmades på fredagseftermiddagen till Skövde efter att en man med basebollträ uppträtt aggressivt och slagit sönder parkerade bilar med ett basebollträ.När en polisman försökte omhänderta mannen blev polisen avbiten fingret, skriver polisen på sin hemsida.Flera anmälningar kommer skrivas om bland annat våld mot tjänsteman, skadegörelse och olaga hot.

Expressen - 1 timme sedan

Naturområde skövlas – kopplas till kött i Sverige

Brasilianskt nötkött i svenska livsmedelsbutiker kopplas till miljöförstöring i det biologiskt värdefulla området Pantanal i Sydamerika.Det visar en ny rapport från Greenpeace International.Importören Norvida kan ha köpt kött från området – men har inga planer på att sluta med det.

Expressen - 1 timme sedan

Man förd till sjukhus efter arbetsplatsolycka

En man i 35-årsåldern har fallit från en ställning vid en misstänkt arbetsplatsolycka i Värnamo.Mannen har förts till sjukhus med ambulans.Skadeläget är okänt.

Expressen - 2 timmar sedan

Tidernas största knarkmål – polisernas hemliga lyxliv

Det är Sveriges genom tiderna största knarkmål – med kokainfynd värt miljarder och poliser som gick undercover och levde lyxliv.I centrum står Jonas Falk, som pekades ut som hjärnan bakom ligan men friades i hovrätten.Härvan rullades upp 2010 men efterspelet pågår fortfarande – i veckan dömdes Falk i spansk domstol för ekobrottslighet med koppling till målet.

Expressen - 2 timmar sedan

Storstadsregionerna har fått mindre vaccin

Storstadsregionerna missgynnas i fördelningen av vaccin – på grund av en yngre befolkning.Frågan har lyfts till Folkhälsomyndigheten som ska titta på det.– Vi har pratat om detta och påtalat problemet, säger Per Hagstam, vaccinsamordnare i Region Skåne.

Expressen - 3 timmar sedan

Misstänkt tunnelmördare häktad på sannolika skäl

Mannen, i 40-årsåldern, häktas för att mördat kvinnan som är mamma till nio av hans barn. Under förhandlingen medgav han vissa omständigheter men förnekar brott. Dådet skedde inför öppen ridå i gångtunneln under Linköpings centralstation.

Expressen - 3 timmar sedan

23-åriga kvinnans egna bilder visade drogerna

Vid en husrannsakan hos en 23-årig kvinna som var misstänkt för bedrägeri hittades 99,3 gram kokain.Kvinnan hävdar i förhör att hon inte har en aning om knarket – men bilder på hennes mobil tyder på att hon är involverad i droghandel, enligt åtalet. – Jag är oskyldig och hoppas att bevisen kan bevisa det också, säger 23-åringen i polisförhör.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.