SvD > Nyheter

Friday, 24 May, 14:30

SvD - 08 jun 23 kl. 08:14

Stort sparpaket från Autoliv
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Autoliv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, sparpaketfrån , Autoliv

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Putins generaler grips för mutbrott

Flera ryska generaler har den senaste månaden gripits, anklagade för mutbrott. De experter SvD talat med beskriver en bild av utbredd korruption kopplad till en ökad krigskassa – och hur säkerhetstjänsten FSB sätter dit utpekade..

SvD - 15 minuter sedan

Var Palme kass som inrikespolitiker?

PODD | En internationell lyssnare förvånas över svenskarnas – och Torbjörns – ogina syn på Olof Palme som politiker. Var han inte en stor hjälte för vänstern i världen? .

SvD - 15 minuter sedan

S kräver Gripen till Ukraina före midsommar

Socialdemokraterna tycker det är dags att regeringen fattar beslut om att skicka stridsflyget Jas Gripen till Ukraina.– Vi tycker inte att man kan vänta längre, säger S-ledaren Magdalena Andersson..

SvD - 30 minuter sedan

Barcelona sparkar Xavi

SvD - 30 minuter sedan

FC Barcelona sparkar tränaren Xavi

SvD - 1 timme sedan

MP: Timbro och industrin står på olika sidor

En kraftig utbyggnad av billig förnybar energi ger robusta elsystem. Alltför ensidigt fokus på ny kärnkraft är problematiskt för näringslivet, skriver företrädare för Miljöpartiet i en slutreplik om energipolitiken. .

SvD - 2 timmar sedan

Tre förvånansvärt bra livsråd

Ett trettiotal personer lämnade arenan i protest när den judiske komikern Jerry Seinfeld steg upp på podiet för att hålla avslutningstalet till studenterna på amerikanska prestigeuniversitetet Duke. Lite synd kan jag tycka, för med tanke på att Seinfeld skapat en tv-serie om absolut ingenting, innehöll hans anförande förvånansvärt många meningsfulla livsråd. Sitter du med ett tomt ark och funderar på vad du ska säga i studenttalet till ditt barn, kommer här en summering, fritt att låna från.

SvD - 2 timmar sedan

Uppmaning till ambassader – stoppa flyktingar

Ambassader ska sprida korrekt information om Sverige, för att hindra personer som saknar asylskydd från att åka hit.Nu skickar statsminister Ulf Kristersson (M) brev med en uppmaning till svenska myndigheter i utlandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.