Resume > Ekonomi

Wednesday, 27 September, 00:56

Resume - 08 jun 23 kl. 08:00

Amazon planerar reklamversion för Prime VideoAmazon följer i Netflix och Disney+:s fotspår, programmaticjätten satsar på AI och fällningen av Shell kan bli prejudicerande för greenwashing. Läs mer i morgonsvepet..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Prime Video, Netflix, Disney, AI, Shell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amazon, planerar, reklamversionför , Prime, Video

Fler nyheter från Resume

Resume - 9 timmar sedan

Kartläggning: Så växer affärerna för branschens uppstickare


Resumé har gått igenom boksluten för 28 byråer som har startat sin verksamhet de senaste åren. Vinnare och förlorare – ta del av nyckeltalen som visar vilka byråer som har starkast tillväxttakt..

Resume - 9 timmar sedan

Försäkringsbolaget Hedvig kritiseras av Konsumentverket

Konsumentverket har hittat flera påståenden på Hedvigs hemsida som utgör otillbörlig eller vilseledande marknadsföring..

Resume - 9 timmar sedan

Nostalgi i fokus i SAS nya kampanj

SAS lanserar nu den andra fasen i sitt kommunikationskoncept ”Journeys That Matter”. Den nya skandinaviska kampanjen följer resenärer som är på betydelsefulla resor, bland annat en som går i nostalgins tecken..

Resume - 11 timmar sedan

Taylor Swift eller Barbie? – här är ämnet som fick mest buzz i sommar

Barbie, Taylor Swift och Beyoncé var sommarens hetaste buzztrio. Men i Sverige såg resultatet lite annorlunda ut, visar en färsk analys..

Resume - 11 timmar sedan

Varg Gyllander blir pr-konsult

Nyligen lämnade Varg Gyllander Polisen efter sjutton år i olika funktioner, bland annat som presschef. I stället blir han pr-konsult..

Resume - 12 timmar sedan

Konkurrenternas verktyg visas upp som leksaker i IG:s kampanj

Den globala tradingplattformen IG är relativt okänd i Sverige jämfört med de nordiska jättarna. Nu lanserar varumärket och Perfect Fools en ny kampanj som ska locka över traders från konkurrenterna, och kanske höja ett eller annat ögonbryn..

Resume - 13 timmar sedan

Mårten Knutssons byrå i konkurs: “Botten har gått ur marknaden helt och hållet“

Hong Kong startade under pandemin och skulle förnya sättet byråer arbetar på. Vid årsskiftet tog det tvärstopp och nu är konkurs inledd.
– Den här lågkonjunkturen känns mycket värre än den förra, säger reklamveteranen Mårten Knutsson, som grundade Hong Kong..

Resume - 22 sep 23 kl. 11:18

Grammisvinnaren Cleo frontar Skodas nya kampanj

Efter fjolårets varumärkeskampanj med designerduon Rave Review gör Skoda ett nytt samarbete med prisbelönade artisten Cleo. Bakom kampanjen står Nord DDB..

Resume - 13 timmar sedan

Fyra trender som helt väntas förflytta hur digital marknadsföring, UX och CX handlas upp

Resumés bloggare Martin Edenström delar med sig av de viktigaste rörelserna inom digital marknadsföring..

Resume - 14 timmar sedan

8,5 kilo tung mugg vinner Månadens idé

Ett aprilskämt blev till en verklig produkt och den tunga muggen för 8,5 kilo sålde slut på fyra minuter på träningsbolagets sajt. Det ger kampanjen en vinst i senaste omgången av Månadens idé..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.