Realtid > Ekonomi

Wednesday, 27 September, 00:26

Realtid - 08 jun 23 kl. 08:01

Gamestop rasade på rapport - vd får sparkenSpelåterförsäljaren Gamestop redovisar en omsättning som var lägre än väntat under första kvartalet. Det justerade resultatet per aktie var bättre än väntat..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Gamestop

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gamestop, rasade, rapportvd får , sparken

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 7 timmar sedan

Kalender onsdag 27 september 

Realtid - 8 timmar sedan

OpenAI breddar ChatGPT med röst och bildsökning

OpenAI ger sin framgångsrika AI-chattbot ChatGPT nya funktioner, rapporterar Techcrunch..

Realtid - 8 timmar sedan

SBB säljer till Lovisenberg för 2,8 miljarder

SBB har idag sålt två fastigheter till hyresgästen Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg i Norge för 2 815 miljoner norska kronor. Försäljningen sker cirka 10 procent under bokfört värde per Q2 2023.

Realtid - 8 timmar sedan

Swedbank Robur tar initiativ för biologisk mångfald

Swedbank Robur är en av medgrundarna till Nature Action 100, ett internationellt initiativ med ambitionen att ta itu med förlust av natur och biologisk mångfald ur ett investerarperspektiv..

Realtid - 9 timmar sedan

Adidas släpper löparsko för 5 500 kronor – redan slutsåld

Adidas har släppt en ny löparsko, Adizero Adios Pro Evo 1, som kostar 500 dollar, motsvarande cirka 5 499 kronor. Detta är 225 dollar mer än Nikes motsvarande löparsko, vilket väckt frågor om hur många motionslöpare som kommer att vilja betala för det extra priset. Det skriver Reuters..

Realtid - 10 timmar sedan

Påminnelseavgifter för miljonbelopp fick Greenely att gå plus

Greenely nästan trefördubblade sin omsättning senaste verksamhetsåret. Från 118 miljoner kronor för 2021 till 327 miljoner kronor för 2022. Vinsten slutar dock på blygsamma 358 000 kronor, trots att bolaget under året drog in drygt 1,5 miljoner kronor i påminnelseavgifter..

Realtid - 10 timmar sedan

Greenely svarar varken Bolagsverket eller sina kunder

Det omtalade elhandelsbolaget Greenely har dragit på sig omfattande kritik från kunder som har svårt att få kontakt med bolaget. Nu har Greenely även problem med Bolagsverket, som i en lång lista påpekar felaktigheter i bolagets senaste årsredovisning. Greenely skulle ge Bolagsverket korrekta uppgifter senast i förra veckan – något som inte har skett..

Realtid - 10 timmar sedan

109 företag har beviljats maxbeloppet om 20 miljoner kronor i elstöd

Möjligheten för företag att söka elstöd stängde den 25 september. Totalt har 118 601 företag i elområde 3 och 4 sökt stödet. Mest stödpengar har gått till verksamheter inom fastighetsbranschen och detaljhandeln..

Realtid - 10 timmar sedan

Regeringen möjliggör för ersättning till digitala brevlådor

Idag får leverantörer av digitala brevlådor ingen ersättning när statliga myndigheter använder en digital brevlåda för att skicka post till företag och privatpersoner. Regeringen har i dag överlämnat en proposition med förslag som bland annat möjliggör för leverantörerna att få ersättning..

Realtid - 10 timmar sedan

SAS tidsfrist för bud har löpt ut – utvärderingsprocess pågår

Flygbolaget SAS kommer att offentliggöra en eller flera vinnande budgivare kring bolagets kapitalanskaffning så snart utvärderingsprocessen är avslutad. Det uppger bolaget efter att tidsfristen att lämna in slutliga bud löpt ut på måndagen den 25 september..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.