DI > Ekonomi

Tuesday, 26 September, 07:37

DI - 06 jun 23 kl. 22:13

De öppnar ny svensk skola i SpanienSkenande bostadspriser i Marbella har fått allt fler svenska barnfamiljer att investera i närliggande Estepona vilket ökat behovet av ytterligare en skola. Nu skjuter föräldrar till egna pengar för att öppna den tredje svenska skolan på Costa del Sol..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Spanien, Marbella, Estepona, Costa, Sol

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De öppnar ny svensk skolai , Spanien

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Strategen: Jättarna räddar inte handeln

Handeln var en av vinnarna efter 90-talskrisen, när galleriornas och kedjornas epok tog fart. Sedan dess har innovationsgraden stagnerat och branschen fastnat i gamla hjulspår. Nu går man en osäker framtid till mötes – men framgångsreceptet kan finnas i restaurangbranschen.

DI - 15 minuter sedan

Lägre resultat för Dometic-konkurrent

Amerikanska Thor Industries, som är kund till svenska husvagns- och husbilsproduktföretaget Dometic, redovisade en försäljning för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal om 2,7 miljarder dollar, en minskning med drygt 28 procent. .

DI - 45 minuter sedan

USA-räntorna fortsätter uppåt

Amerikanska statspappersräntor har fortsatt att stiga något sedan svensk stängning på måndagen. Under morgonen har den amerikanska tioåringen stärkts med 2 punkter till 4,56 medan tvååringen stärks med 1 punkt till 5,15. Dollarn handlas samtidigt något högre mot yenen, euron och kronan i den tidiga handeln.

DI - 1 timme sedan

SEB höjer Elekta till köp – här är dagens rekar

SEB höjer Elekta till köp och skruvar upp sin riktkurs för Swedbank. Här är en sammanställning av tisdagens rekommendations- och riktkursförändringar. .

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Bred nedgång i Asien – Budweiser backar i Hongkong

De ledande börserna i Asien bjuder på sjunkande index under tisdagsmorgonen. Bland enskilda bolag tappar Eisai i Tokyo och Budweiser APAC i Hongkong. .

DI - 1 timme sedan

Kamp mot klockan i Åre – företagare kraftsamlar inför skidsäsongen

Delar av centrala Åre raserades i sommarens plötsliga översvämning. Nu kämpar drabbade entreprenörer för att återställa byn och ta igen höstens intäktstapp.  För creperiet, där över sju ton lera fick slamsugas från lokalen, är det en kamp mot klockan.

DI - 1 timme sedan

Trots varningen – nedstängning i USA rycker närmare

DETROIT. Trots Moody's varning om negativa effekter på USA:s kreditbetyg rycker en nedstängning av den amerikanska staten allt närmare. Flera omröstningar går av stapeln i kongressen på tisdagen – men ingen väntas eliminera hotet..

DI - 2 timmar sedan

Deppigt på Asiens börser

Utvecklingen pekade nedåt på flera av de ledande börserna i Asien under tisdagens inledande handel..

DI - 2 timmar sedan

Detta händer tisdag 26 september

På tisdagen väntas bland annat färsk svensk producentprisstatistik samt data för försäljningsutvecklingen på den amerikanska bostadsmarknaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.