DN > Nyheter

Friday, 14 June, 07:09

DN - 06 jun 23 kl. 22:00

Klart: Benzema till Saudiarabien
Läs mer på DN
Läs mer om:
Saudiarabien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart Benzematill , Saudiarabien

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Alla kritiserar Al Jazeera – samtidigt

RAMALLAH. Hela Al Jazeeras redaktion har tvingats flytta till palestinskt område efter den israeliska regeringens beslut om bannlysning. Det gör rapporteringen svår – men lätt har det aldrig varit.

DN - 1 timme sedan

Andreas Johansson Heinö: SD satte världsrekord – men blev valets stora förlorare

Det borde vara besvärande för Jimmie Åkesson att endast en minoritet av befolkningen delar SD:s synsätt och värderingar. En majoritet av väljarna envisas i stället med att rösta fram politiker som han betraktar som ett vänsterliberalt klägg som aktivt säljer ut och förgör vår kultur. KOLUMNEN.

DN - 1 timme sedan

Prisad kriminolog om våldsspiralen i Sverige: Polisen måste synas på gatorna

Invånarna måste lita på polisen och myndigheter för att bryta våldsutvecklingen i Sverige. Den slutsatsen drar den amerikanska kriminologiprofessorn Gary LaFree som är på Sverigebesök för att ta emot Stockholms kriminologipris. – När förtroendet skadas går ingenting smidigt.

DN - 6 timmar sedan

Vinnarskallarna: Så bröt Badou Jack ner världsmästaren i matchen som förändrade allt

Presskonferensen inför titelmatchen dränks i aggressiva hundskall. Badou Jack ska gå den största svenska boxningsmatchen på över femtio år och motståndarens anhängare försöker psyka ut honom. När svensken väl går upp i ringen, för att slåss om världsmästartiteln i supermellanvikt, är det få som tror på en skräll.

DN - 1 timme sedan

Bröllopsresan lade grunden för första VM-titeln – Badou Jack om segern som förändrade allt

När Badou Jack fick veta att han skulle utmana om WBC-titeln i supermellanvikt skulle han precis flyga hem från sin bröllopsresa. Nu berättar boxaren om detaljerna bakom stormatchen 2015. – Det är bra mat i Thailand, så jag var redan i bra form, säger han i podden ”Vinnarskallarna”..

DN - 1 timme sedan

Anna Bratt: Klimatsmart mat kan ge längre liv

Att äta klimatsmart är bra för både hälsan, livslängden och planeten visar en ny stor studie, skriver DN:s medicinreporter Anna Bratt..

DN - 7 timmar sedan

Aktieägarna godkänner Musks superlön

En av världens rikaste män får som han vill. Teslas aktieägare har godkänt vd:n Elon Musks omstridda ersättningspaket i hundramiljardersklassen..

DN - 9 timmar sedan

Dömda 19-åringens bror: ”Fick inte ens en advokat”

Den svenske 19-åringen ska ha dömts till döden av en irakisk domstol för mordet på gängledaren ”Benzema” i januari. Nu berättar hans bror om chockbeskedet – och bristerna i rättsprocessen. – Han fick inte ens en advokat förrän sista veckan, säger han till DN..

DN - 9 timmar sedan

Kanonmål av Wangerheim – trendbrott för Hammarby

30 sekunder – sedan slog Ellen Wangerheim till. Ett mål som gav Hammarby ett trendbrott i damallsvenskan. – Det var jätteviktigt att få den starten, säger Vilde Hasund efter 2–0 mot Vittsjö..

DN - 9 timmar sedan

Verksamhetschefen: ”Misstag att läkaren stängdes av”

Händelsen då en läkare stängdes av under pågående operation på Karolinska universitetssjukhuset bör utredas. Det anser dåvarande verksamhetschefen som akut tvingades organisera bakjouren, då kirurgen som bar ansvaret för den akuta vården på området i Region Stockholm tagits ur tjänst. – Om den omedelbara avstängningen var patientsäker bör utredas av sjukhusets eller regionens chefläkare, säger verksamhetschefen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.