Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 26 September, 08:08

Expressen Dina Pengar - 06 jun 23 kl. 21:43

Oscar Properties vinner i rätten – efter läckornaSkyskraporna Norra tornen skulle bli ett superbygge – men har omgärdats av problem och vattenläckor.Förra året kom beskedet att byggherren Oscar Engelbert skulle betala 33 miljoner till de 180 boende – nu ändras det totalt.I stället är det Engelbert som får 10,3 miljoner kronor..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Properties, Norra, Oscar Engelbert, Engelbert

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Properties, vinneri , rättenefter , läckorna

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

Kravet: Spionen Peyman Kia ska avskedas

Den livstidsdömde spionen Peyman Kia, 43, går in i sista fasen som statlig tjänsteman – hans chef kräver att han sparkas.Drygt två år efter gripandet i Uppsalas utkanter ligger kravet om att han ska avskedas för avgörande hos Statens ansvarsnämnd.Själv är den tidigare Säpo-mannen på väg till högsäkerhetsfängelset Kumla..

Expressen Dina Pengar - 2 timmar sedan

LISTA: Är du en vinnare på bostadsmarknaden?

För den som gick in och köpte en bostadsrätt på toppen kan det kännas svettigt att läsa om värderingen i dag.En ny sammanställning visar vilka som är vinnare och förlorare på marknaden. – Tittar man på femårsperspektivet så har vi fortfarande betydande prisuppgångar på många ställen, säger Johan Engström, vd på Fastighetsbyrån..

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

10 tips som sparar pengar för dig som är pensionär

Utgifterna hopar sig för många pensionärer. När allt från livsmedel till el blir dyrare och bolåneräntorna stiger är det svårt att få pengarna att räcka till.Men Trifa Chireh, pensionsekonom hos Länsförsäkringar, menar att det trots allt finns flera saker man kan göra för att inte plånboken ska dräneras helt.

Expressen Dina Pengar - 22 timmar sedan

Driftstörningar hos Handelsbanken

Handelsbanken har driftstörningar och kunder kan inte använda bankens tjänster..

Expressen Dina Pengar - 22 timmar sedan

SBB rusar på Stockholmsbörsen

Fastighetsbolaget SBB rusar 35 procent på Stockholmsbörsen, detta efter helgens besked att bolaget säljer en del av utbildningsfastighetsbolaget Educo till Brookfield. Affären innebär att SBB får en likvid på cirka 7,8 miljarder kronor..

Expressen Dina Pengar - 23 timmar sedan

Kursras för fastighetsjätten

Krisande kinesiska fastighetsjätten Evergrande rasar drygt 20 procent på Hongkongbörsen efter besked om ett obligationsstopp för företaget. Detta som konsekvens av att ett dotterbolag, Hengda, nu är under utredning..

Expressen Dina Pengar - 23 sep 23 kl. 05:00

By Malina och Soft Goat: ”Kungligheter bär våra plagg – en otrolig känsla”

Drottning Silvia gör det. Prinsessorna Madeleine och Sofia gör det också. Kronprinsessan Victoria gör det absolut.

Expressen Dina Pengar - 22 sep 23 kl. 20:30

Körkortslån från CSN kan skrotas – S kritiska

Regeringen vill ta bort möjligheten att ta statligt lån för körkort. Felaktiga prioriteringar, menar Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin.– Man drar undan benen för unga och för människor på landsbygden, säger han..

Expressen Dina Pengar - 22 sep 23 kl. 16:30

Börsen avslutar svag börsvecka nedåt

Räntefrossan behåller greppet om Stockholmsbörsen, som avslutar en svag börsvecka nedåt.Utvecklingen ligger i linje med ledande Europabörser, med undantag för Londonbörsen..

Expressen Dina Pengar - 22 sep 23 kl. 10:23

Dieselpriset höjs kraftigt efter ryska beskedet

Ledande drivmedelskedjor höjer dieselpriset kraftigt efter torsdagens besked från Ryssland om strypt diesel- och bensinexport. Bensinpriset höjs också..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.