Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 24 May, 15:50

Expressen Dina Pengar - 06 jun 23 kl. 21:43

Oscar Properties vinner i rätten – efter läckornaSkyskraporna Norra tornen skulle bli ett superbygge – men har omgärdats av problem och vattenläckor.Förra året kom beskedet att byggherren Oscar Engelbert skulle betala 33 miljoner till de 180 boende – nu ändras det totalt.I stället är det Engelbert som får 10,3 miljoner kronor..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Properties, Norra, Oscar Engelbert, Engelbert

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Properties, vinneri , rättenefter , läckorna

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Ministern: Så kan pensionerna höjas

Äldreminister Anna Tenje (M) och riksdagens pensionsgrupp är inne på en skumpig resa. Följande måste hanteras:? Ett lapptäcke av olika pensionsreformer och svåröverskådliga tillägg.?

Expressen Dina Pengar - 10 timmar sedan

De tjänar bäst där du bor – sök i listan

Vd:n på det stora pensionsbolaget Alecta fick sparken efter katastrofala affärer i USA som kostade pensionsspararna omkring 20 miljarder kronor. Ytterligare två höga chefer slutade.Men toppcheferna landar mjukt i sina fallskärmar och ex–vd:n Magnus Billing, 56, är med på listan över svenskarna med högst inkomst.?

Expressen Dina Pengar - Igår: 12:00

Så kommer du undan billigare på studenten

Mellan 15 000 till 20 000 kronor. Så mycket kostar det i genomsnitt att ta studenten  Med en skenande inflation har kostnaderna ökat med hela 2000 kronor – på bara två år. Här delar Christina Dahlberg, sparekonom på Compricer,  sina bästa tips för att hålla nere utgifterna.

Expressen Dina Pengar - Igår: 12:21

Rus för Millicom

Stockholmsbörsen stiger med OMXS-indexet på plus 0,2 vid 12.15-tiden.Bolag i industrisektorn tillhör vinnarna..

Expressen Dina Pengar - Igår: 05:00

De tjänar miljoner på studentmössor

Det kan bli en dyr historia att designa sin egen studentmössa. Medan unga vuxna lägger stora summor på mössorna tjänar företagen bakom storkovan, visar Expressens genomgång. ABC-gruppen, C.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 15:09

Vattenkraftverk i Jämtland stoppat efter läcka

En vattenläcka orsakade översvämning i en kraftstation. Stensjöns vattenkraftverk i Hotagsfjällen i norra Jämtland har därför tagits ur drift, rapporterar P4 Jämtland..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 14:20

Stureplanskrog går i graven

Krogen Taverna Brillo vid Stureplan i Stockholm har ansökt om konkurs, rapporterar Dagens industri.Krisen har varit ett faktum en längre tid, och under fjolåret kunde Expressen rapportera att man tagit in kändiskocken Tommy Myllymäki för att vända på steken..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 12:59

Brand hos Novo Nordisk i Danmark

En kraftig brand har brutit i en kontorsbyggnad hos det danska läkemedelsföretaget Novo Nordisk i Bagsværd utanför Köpenhamn, rapporterar Ekstrabladet..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 07:29

Storbanken: Starkare krona – efter sommaren

Den svenska kronan är på väg att stärkas – men först efter sommarens semester, spår Handelsbanken i en ny konjunkturprognos..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 05:00

Här är miljonärernas tio favoritaktier 2024

In med några av börsens verkliga ”ångvältar”.Ut med flera klassiska folkaktier.Så agerar miljonärerna bland Nordnets vip-kunder med sina aktier.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.