Expressen > Nyheter

Friday, 14 June, 11:43

Expressen - 05 jun 23 kl. 11:17

Bilderna visar brutala läget i skyttegravarnaLetar upp ryssar med drönare och tar ut dem med granater.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bildernavisar , brutala, lägeti , skyttegravarna

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Rapport: Kritik mot Gröna Lund – det orsakade Jetline-olyckan

Gröna Lund får hård kritik i en ny rapport om dödsolyckan i Jetline.Brister i beställning, tillverkning och kontroller av bärarmarna till bergochdalbanan orsakade olyckan, enligt Statens Haverikommission.– Kontrollen av de nya bärarmarna har inte varit tillräcklig, säger generaldirektören John Ahlberk på en pressträff..

Expressen - 1 timme sedan

Kedjar fast sig i protest – klipps loss av polisen

Här bärs demonstranter bort utanför KTH.

Expressen - 1 timme sedan

Lyktstolpe över E4

Lastbil i olycka i höjd med Huskvarna.

Expressen - 2 timmar sedan

Tältläger vid Riksdagen

Demonstranter har satt upp tält utanför riksdagen.”Från Palestinagård till Palestinaparlamentet”, skriver personerna bakom protesten i ett inlägg..

Expressen - 4 timmar sedan

Sida-chefen lockade med 40 miljoner i bistånd

Sida-chefen misstänks ha stoppat tiotals miljoner kronor i biståndspengar i egen ficka.Sedan i maj sitter han häktad. Nu berättar en organisation för SVT om hur den högt uppsatta tjänstemannen försökt att locka dem med bistånd på 40 miljoner kronor.

Expressen - 5 timmar sedan

Morgonens nyheter 14 juni

Expressen - 5 timmar sedan

Kritiken efter EU-valet: S måste sluta be om ursäkt

Socialdemokraterna klarade sitt mål för EU-valet, men det finns ingen anledning att slå sig till ro, enligt profiler i partiet.Nu hörs krav på ett tuffare parti – som är tydligt med sin egen politik.– Vi måste sluta be om ursäkt för vad vi vill, säger SSU-basen Lisa Nåbo, som vill se en hårdare linje mot C.

Expressen - 5 timmar sedan

Här är alla oförglömliga ögonblick med Folklistan

Folklistans tid i svensk politik ser ut att vara över.Efter en intensiv valrörelse med flera spektakulära vändningar nådde partiet endast 0,6 procent.I senaste avsnittet av politikpodden Extra listas de mest oförglömliga ögonblicken..

Expressen - 6 timmar sedan

Tvåbarnsmamman: ”Om du läser detta har jag dött”

För åtta år sedan fick Kate Rackham en cancerdiagnos.I ett sista inlägg på tvåbarnsmammans sociala medier står det nu så här:”Om du läser detta har jag dött.”.

Expressen - 8 timmar sedan

Farages triumf – större än regeringspartiet

Brittiska Torypartiets kris förvärras.I en ny opinionsmätning får regeringspartiet för första gången mindre stöd än högerpopulistiska Reform och är bara tredje största parti, skriver Telegraph.– Det är vi som är oppositionen nu, säger Reform-ledaren Nigel Farage..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.