Realtid > Ekonomi

Thursday, 28 September, 20:01

Realtid - 05 jun 23 kl. 09:49

Klämdag på Avanza - nättjänsten nereDet råder tekniska problem hos nätbanken Avanza och både app samt webbtjänst är otillgängliga. Felsökning pågår, men än så länge finns ingen prognos för när felet är avhjälpt..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Avanza

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klämdag, Avanza, nättjänsten, nere

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Northvolt bekräftar val av Quebec för ny batterifabrik 

Svenska batteritillverkaren Northvolt bekräftar  att bolaget har valt att bygga sin nya batterifabrik strax utanför Montréal i den kanadensiska provinsen Quebec..

Realtid - 2 timmar sedan

Kalender fredag 29 september

Realtid - 6 timmar sedan

Förslag: Utvidgad tidsgräns för expertskatt

I propositionen föreslås att skattelättnaden för experter, forskare och andra nyckelpersoner utvidgas från att gälla under högst fem år räknat från den dag vistelsen i Sverige påbörjades till att i stället gälla under högst sju år..

Realtid - 6 timmar sedan

Alectas tramp i det ”onoterade klaveret”

Onoterade tillgångar har vuxit kraftigt under en period av ett ”gynnsamt makro-finansiellt tillstånd”, läs; mycket låga räntor. Detta har nu ändrats och denna sektor kommer att testas och kan visa sig innehålla dolda risker. Vill man hitta ett exempel som prickar in alla dessa farhågor så är det Alectas och de andra institutionernas investering i Heimstaden Bostad.

Realtid - 7 timmar sedan

Nu lägger regeringen fram propositionen om ny kärnkraft

Regeringen lägger nu fram propositionen om ny kärnkraft i riksdagen. Regeringen och Sverigedemokraterna föreslår att regler som hindrar utbyggnaden av kärnkraft förändras, så att det blir möjligt att bygga fler kärnkraftsreaktorer och på fler platser i Sverige..

Realtid - 7 timmar sedan

FI undersöker Coeli Asset Management

Finansinspektionen (FI) ska undersöka Coeli Asset Managements identifiering och hantering av intressekonflikter..

Realtid - 8 timmar sedan

Regeringen vill ha ungdomsfängelser på plats år 2026

Sverige ska införa ungdomsfängelser för ungdomar mellan 15 och 17 år, skriver \u003ca href=\u0022https://www.di.se/nyheter/vi-har-hamnat-i-ett-extremt-lage/\u0022 target=\u0022_blank\u0022 rel=\u0022noopener\u0022\u003eDagens Industri.

Realtid - 8 timmar sedan

Jonas Billberg ny vd för Hedvig 

Jonas Billberg tillträder i dag som ny vd för Hedvig. Medgrundaren och tidigare vd:n Lucas Carlsén kommer fortsätta bidra till Hedvigs utveckling genom sin roll som styrelseledamot..

Realtid - 8 timmar sedan

Annika Falkengren tar styrelseplats hos Ark Kapital 

Ark Kapital, som lånar ut pengar till techsektorn, tar in tidigare SEB-chefen Annika Falkengren i sin styrelse..

Realtid - 9 timmar sedan

Rekordhög garantigivning från EKN

Under perioden jan-aug 2023 garanterade EKN, Exportkreditnämnden export till ett värde av 73,1 miljarder kronor. Det är den högsta garantigivning EKN någonsin haft för motsvarande period. Offertvolymen låg på den näst högsta någonsin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.