Sydsvenskan > Sport

Friday, 14 June, 10:51

Sydsvenskan - 05 jun 23 kl. 08:27

SBB:s nya vd: Utesluter inte Akelius-affärDet blir en "utmaning" att ta sig an SBB, säger det krisande bolagets nya vd, Leiv Synnes. Han kommer direkt från fastighetsbolaget Akelius..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SBB, Akelius, Synnes

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SBB:snya vd , Utesluterinte , Akelius-affär

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Swifteffekt på inflationen – "ett bakslag"

Inflationen sjunker, men mindre väntat. Det kan delvis förklaras av stigande hotellkostnader – till viss del en Taylor Swift-effekt, menar bedömare. – Det kan finnas en temporär Swift- eller Eurovisioneffekt här, säger chefsekonomen Alexandra Stråberg..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hamas: Ingen aning om antalet gisslan som lever

Gisslans öde är centralt i förhandlingarna om vapenvila i Gaza. Men "ingen har en aning" om hur många av dem som fortfarande är vid liv, hävdar en högt uppsatt företrädare för terrorstämplade Hamas..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Skottarna inför EM-premiären: "Räds inte någon"

Tyskland vill få en flygande start på sitt hemma-EM. Skottland är där för att försöka förstöra festen. – Vi har väntat länge på den här matchen, säger lagkaptenen Andy Robertson..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Film visar hur dödsolyckan gick till: ”Har en väldigt klar bild”

Polisutredningen är klar och övervakningsfilmer visar att den äldre mannen befann sig en bra bit ut på övergångsstället när han blev påkörd av regionbussen. Åklagare ska nu ta ställning till dödsolyckan i Ljunghusen där chauffören misstänks på två punkter: vårdslöshet i trafik och vållande till annans död..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Uppgifter: Rysk terrormisstänkt gripen i Ljungby

En rysk medborgare som har varit internationellt efterlyst i nio år misstänkt för terrorbrott har gripits i Sverige, erfar Smålandsposten. – När det gäller misstankar, och vad det här handlar om i grunden, omfattas det av stark sekretess, säger åklagaren Mats Ljungqvist till TT..

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

E22 vid Lund öppen för trafik igen efter mc-olycka

Efter en trafikolycka på väg E22 utanför Lund under torsdagseftermidagen stängdes trafiken i södergående riktning. Vid 17-tiden meddelade Trafikverket att vägen återigen var öppen..

Sydsvenskan - 19 timmar sedan

De gästar "Allsång på Skansen"

Adaam, Fröken Snusk och Tomas Ledin är några som gästar sommarens "Allsång på Skansen". Trots en tung tid privat ser Pernilla Wahlgren fram emot att återigen leda programmet. – Självklart vill jag fortsätta i pappas anda och göra det här, säger hon..

Sydsvenskan - Igår: 22:18

Stjärnan missade EM-medalj i RomOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.