NT > Nyheter

Thursday, 28 September, 19:47

NT - 05 jun 23 kl. 08:11

Riktade stödåtgärder på gång i KinaKinas regering planerar riktade stödåtgärder, som skattelättnader, till fastighetssektorn och tillverkningsindustrin. Uppgifterna kommer sedan inköpschefsindex visar att Kinas ekonomi bromsar in oväntat mycket efter det lyft som kom när pandemirestriktionerna slopades i slutet av 2022..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Kina, Kinas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riktade, stödåtgärder, gångi , Kina

Fler nyheter från NT

NT - 1 timme sedan

Kristersson kopplar in ÖB om gängvåldet

Ulf Kristersson (M) har kallat till sig rikspolischefen och överbefälhavaren för att diskutera hur Försvarsmakten kan hjälpa polisen i arbetet mot de kriminella gängen. Det säger han till i ett tal till nationen på torsdagskvällen..

NT - 15 minuter sedan

Bilbrand i Navestad – räddningstjänst på väg

Vid 19.15-tiden på torsdagskvällen larmades SOS Alarm om en bilbrand i Guldringen i Navestad..

NT - 30 minuter sedan

Mirums jättesatsning invigdes: "Vi tror på Norrköping"

Under torsdagen hölls en invigning för Efendys Food Court som under fredagen kommer öppna för allmänheten. Det är en av två satsningar som under en veckas tid flyttar in i Mirum galleria..

NT - 4 timmar sedan

SJ utökar antalet avgångar – rejält

Här kommer ett glädjebesked för alla tågresenärer till Stockholm, Arlanda, Uppsala och Gävle. Från och med i vinter utökar SJ antalet avgångar med intercitytågen – rejält..

NT - 1 timme sedan

Kristersson: Ska diskutera gängen med ÖB

Statsminister Ulf Kristersson (M) har kallat till sig rikspolischefen och överbefälhavaren för att diskutera om eller hur Försvarsmakten kan hjälpa polisen i arbetet mot de kriminella gängen..

NT - 1 timme sedan

Kristersson: Svår tid för Sverige

Statsminister Ulf Kristersson (M) håller på torsdagskvällen ett tal till nationen med anledning av det grova våldet som drabbat Sverige..

NT - 45 minuter sedan

Beskedet: Tränarprofilen lämnar efter kvalet

Spelar Adas United i trean eller tvåan nästa säsong? Oavsett får de klara sig utan tränaren Josef Massi. "Det känns som att jag behöver en ny utmaning", säger han..

NT - 1 timme sedan

Belarus: Polsk helikopter inkräktade luftrum

Belarus anklagar Polen för att ha inkräktat på belarusiskt luftrum. Enligt Minsk handlade det om en polsk helikopter..

NT - 1 timme sedan

Expert: Då kan polisen få hjälp av militären

Röster höjs för att sätta in militär mot gängen. Men det skulle troligen krävas en lagändring för att polisen ska få mer handgripligt stöd från Försvarsmakten, enligt forskaren Pontus Winther. Dessutom har de helt olika utgångspunkt när det gäller våld och tvång..

NT - 1 timme sedan

Kristersson håller tal till nationen

Statsminister Ulf Kristersson (M) kommer att hålla ett tal till nationen, med anledning av det grova våldet som drabbat Sverige, enligt ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.