SR > Nyheter

Wednesday, 04 October, 03:23

SR - 03 jun 23 kl. 06:27

Man misshandlad i Jönköping – förundersökning om mordförsökEn man i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha misshandlats av flera personer med tillhyggen i centrala Jönköping, enligt polisen.Mannen uppges ha allvarliga skador, och polisen utreder händelsen som försök till mord.Brottsplatsen har varit avspärrad under natten..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Jönköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man misshandladi , Jönköping, förundersökningom , mordförsök

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Talmannen petades: ”Sårigt och infekterat”

Den republikanske talmannen i representanthuset, Kevin McCarthy - förlorade en förtroendeomröstning och tvingas bort från sin post.”Det är följden av en öppen och sårig intern strid inom det Republikanska partiet. Resultatet är ett historiskt misslyckande för McCarthy och ett historiskt misslyckande för Partiet ”, säger Ginna Lindberg, Ekots korrespondent i Washington.

SR - 4 timmar sedan

Bara fyra åtal om olagliga andrahandsuthyrningar på fyra år

Sedan det blev straffbart för fyra år sedan att hyra ut sin hyresrätt om man gör det utan tillstånd och samtidigt tar ut för mycket hyra, så har bara fyra fall lett till åtal.Polisen prioriterar inte brotten, menar flera kommunala bostadsbolag som Ekot har pratat med.”Det är ju den typen av brottslighet som tyvärr i rådande utredningsläge kanske prioriteras lite lägre”, säger Urban Olsson, handläggare i polisregion Mitt..

SR - 4 timmar sedan

McCarthy avsätts som talman – en historisk händelse

En debatt om Kevin McCarthys framtid har pågått under tisdagskvällen svensk tid i representanthuset.Det första gången i USA:s historia som en talman i representanthuset röstas bort..

SR - 4 timmar sedan

Talmannen McCarthy röstas bort från USA:s representanthus

Representanthuset i USA har röstat för att avsätta den republikanske talmannen Kevin McCarthy, rapporterar amerikanska medier..

SR - 4 timmar sedan

Så påverkas resenärerna: ”Kommer finnas förlorare”

I och med att Air France-KLM köper delar av SAS lämnar bolaget Star Alliance för flygalliansen Skyteam. Hur det kommer att påverka SAS resenärer är fortfarande inte klart.Bland annat är Eurobonus kopplat till Star Alliance, som SAS nu lämnar.

SR - 4 timmar sedan

Pilotfacket välkomnar nya ägare: ”Varit väldigt turbulent”

Beskedet att flygbolaget SAS får nya storägare välkomnas av Svensk Pilotförening.Ordförande Wilhelm Tersmeden menar att de ser fram emot ett aktivt ägarskap där företaget utvecklas med de anställda. Något han menar att det varit brist på.

SR - 5 timmar sedan

SAS-affären blir en kalldusch för småsparare

Beskedet från SAS blev något av en kalldusch för småsparare.”För SAS som bolag är det såklart glädjande, för personalen och alla resenärer i och med att det räddar bolaget men för de befintliga aktieägarna är det tråkigt eftersom deras investeringar går om intet”, säger Sverre Linton på Aktiespararna.Linton menar samtidigt att beskedet troligtvis inte kommer som en överraskning för de som investerat i bolaget..

SR - 5 timmar sedan

Minst 20 döda i bussolycka i Venedig

Minst 20 personer har omkommit i en bussolycka i Venedig uppger en borgmästare, rapporterar lokala medier..

SR - 6 timmar sedan

Flera personer döda efter busskrasch i Italien

En buss har kört av vägen i Mestre, utanför Venedig i Italien. Minst 20 personer uppges vara döda och flera skadade, enligt Reuters.Bussen körde av en bro och föll omkring 15 meter och ska sedan ha fattat eld..

SR - 6 timmar sedan

Oskyldiga riskeras att pekas ut med ny kameraoffensiv

Regeringens förslag om en ny kameraoffensiv, där fler kameror ska sättas upp och polisen ha möjlighet att identifiera personer med artificiell intelligens riskerar att inte vara tillräckligt träffsäker.I USA där liknande teknik redan används har oskyldiga pekats ut. Om den svenska regeringens förslag blir träffsäkert, tror Sven Carlsson, Sveriges Radios teknikreporter, beror på hur man väljer att utforma det.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.