SvD > Ekonomi

Friday, 24 May, 16:03

SvD - 03 jun 23 kl. 06:00

Billig svensk krona får danskar att jublaSvenska kronan är lika svag som under finanskrisen 2009, vilket har fått danskar att vallfärda till köpcentret Emporia i Malmö.– Det enda som är konstigt är att det inte är ännu fler danskar som åker hit och handlar, säger Hans Lyndrup..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Emporia, Malmö, Hans Lyndrup

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billigsvensk , kronafår , danskaratt , jubla

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Turbulenta flygningar lär blir fler i framtiden

Kraftig turbulens orsakade dödsfall under en flygning i veckan. Turbulenta flygningar kan bli vanligare i framtiden då studier visar att turbulensen ökar. Så kan du tänka inför nästa flygning..

SvD - 10 timmar sedan

Nya LO-basen: "Sverige har gått isär"

LO:s nye ordförande Johan Lindholm vill locka tillbaka alla medlemmar som flytt till Sverigedemokraterna.– Och de är inte rasister, de är förbannade på att det här samhället inte funkar, säger Johan Lindholm..

SvD - Igår: 14:40

”Levererade inte vad vi väntat oss”

Embracer missar intäktsprognosen och redovisar minustillväxt. Aktien faller. Vd Lars Wingefors sätter sitt hopp till Sagan om ringen – och ett actionspel som utspelar sig i 1400-talets Böhmen..

SvD - Igår: 05:44

Ny skyline mot Lidingö: 100 meter högt torn

Stockholm ska få en ny cementhamn med en 100 meter hög cementsilo mitt emot Millesgården på Lidingö. Boende rasar. ”De säger att de satsar på miljön men gör tvärt om”, säger Samuel Giers, ordförande i en bostadsrättsförening..

SvD - Igår: 23:20

Experten spår lägre tillväxt för Nvidia

Maria Landeborn, privatekonom och senior strateg på Danske Bank, spår att Nvidias tillväxt kommer att mattas av sedan aktien gått upp med drygt 200 procent det senaste året.– Nu börjar den här boosten man fått från AI komma in i jämförelsetalen, säger hon..

SvD - Igår: 22:26

Nvidia slog förväntningarna med råge – igen

Halvledarbjässen Nvidias kvartalsrapport på onsdagskvällen blev ännu en rökare som med råge slog förväntningarna..

SvD - I förrgår: 08:30

SEB: Räntan kan sänkas i juni

Riksbanken sänker styrräntan igen först i augusti, enligt en färsk prognos i en rapport från storbanken SEB:s ekonomer.Men det kan bli redan i juni, resonerar de..

SvD - I förrgår: 07:59

Skapar musik på sekunder – miljardregn över Suno

God morgon! Billie Eilish hatar den. Användarna verkar gilla den.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.