News55 > Nyheter

Sunday, 24 September, 05:43

News55 - 01 jun 23 kl. 08:09

Miljardordrar för SkanskaByggbolaget Skanska har fått två miljardordrar i Boston i USA. Bolaget har dels säkrat byggrätter för ett projekt vid Longwood Medical Area i Boston på 3,7 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Utöver det bygger bolaget ett nytt bostadsområde i. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Skanska, Boston, USA, Longwood Medical Area

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljardordrarför , Skanska

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Skott mot lägenhet i Uppsala

En lägenhet i området Kvarngärdet i Uppsala besköts sent på lördagskvällen, skriver polisen på sin hemsida. Ingen person skadades. Strax före midnatt fick polisen larm om att flera höga smällar hade hörts i området och polisen kunde senare konstatera at….

News55 - 30 minuter sedan

Nytt försök med grishjärta i människa

För andra gången har en människa i USA fått ett genmodifierat grishjärta transplanterat. Vid det förra försöket avled patienten efter två månader. Lawrence Faucette, en 58-årig amerikan, blev den andra personen hittills som fått ett genmodifierat grishj….

News55 - 1 timme sedan

Alligator dödad – hade lik i gapet

En man såg en fyra meter lång alligator med mänskliga kvarlevor i gapet i en kanal i Largo i den amerikanska delstaten Florida, rapporterar NBC News. - Den höll liksom i den nedre delen av torson och drog ner den under vattnet, säger vittnet Jamarcus Bu….

News55 - 1 timme sedan

Explosion vid villa i Huddinge

En explosion har inträffat på en villatomt i Glömsta, i Huddinge söder om Stockholm. I samband med detonationen sågs en person springa från platsen, skriver polisen på sin hemsida. En ytterdörr till villan skadades när det smällde men ingen person skada….

News55 - 2 timmar sedan

Sju till sjukhus efter Stockholmsbrand

Sju personer har förts till sjukhus för vård efter en brand i ett flerfamiljshus i Bredäng i södra Stockholm. Ett 40-tal personer har evakuerats med hjälp av stegbilar, enligt Storstockholms brandförsvar. Branden bedöms ha börjat i en lägenhet på fjärde….

News55 - 2 timmar sedan

Sverige bekämpar skogsbränder allt bättre

Sverige har blivit effektivare på att bekämpa skogsbränder. Detta bland annat tack vare bättre rutiner och kunskap, rapporterar SVT Nyheter. Antalet skogsbränder är samtidigt på historiskt låga nivåer.

News55 - 4 timmar sedan

Armenien vädjar om FN-insats i Nagorno-Karabach

Armenien vädjar till FN om en insats för att garantera säkerheten för etniska armenier i Nagorno-Karabach. Vädjan kommer efter Azerbajdzjans militäroffensiv i den omstridda utbrytarregionen. Utrikesminister Ararat Mirzojan bad inför FN:s generalförsamli….

News55 - 3 timmar sedan

Fransk rappare dömd för mord

Den franske rapparen MHD, som egentligen heter Mohamed Sylla, har dömts till tolv års fängelse för att ha mördat en ung man i Paris 2018. Mannen dödades under ett bråk mellan rivaliserande gäng och MHD och fem andra personer döms till fängelse i mellan….

News55 - 4 timmar sedan

Tolv länder får fler i EU-parlamentet

Tolv länder får en eller två platser till i EU-parlamentet att fördela i valet nästa år. Finland och Danmark får vardera ett till mandat till 15 var, men Sverige får inga ytterligare utan blir kvar på 21 mandat. Det är Europeiska rådet, stats- och reger….

News55 - 4 timmar sedan

Armenien vädjar om FN-övervakning

Armenien vädjar till FN om en insats för att garantera säkerheten för etniska armenier i Nagorno-Karabach efter den azeriska militäroffensiven i den omstridda utbrytarregionen . Utrikesminister Ararat Mirzojan bad om en insats för att "övervaka mänsklig….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.