GlobeNewswire > Ekonomi

Friday, 14 June, 06:42

GlobeNewswire - 01 jun 23 kl. 08:00

Kallelse till årsstämma i Anoto Group AB (publ)Aktieägarna i Anoto Group AB (publ) (“Bolaget”), kallas härmed till årsstämma att äga rum fredagen den 30 juni 2023 kl. 10.00 i Setterwalls Advokatbyrås lokaler med adress Sturegatan 10 i Stockholm.
Rätt att delta och anmälan Aktieägare som önskar att deltaga i årsstämman ska  dels vara registrerad i eget namn i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken för Bolaget senast onsdagen den 21 juni 2023,dels anmäla sitt deltagande till Bolaget senast fredagen den 23 juni 2023. Anmälan om deltagande i årsstämman ska ske per telefon till +44 (0)758 4301260 eller via e-post till AGM@anoto.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Anoto Group AB, Setterwalls Advokatbyrås, Sturegatan, Stockholm, Euroclear Sweden AB, Bolaget, AGM, Bolagets, Fastställande, CBeslut, Axel Helle, Eswlegalintegritetspolicy, Group AB, AGM_Juni

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kallelsetill , årsstämmai , Anoto, GroupAB , publ

Fler nyheter från GlobeNewswire

GlobeNewswire - 15 timmar sedan

Inbjudan till webbsänd presentation och telefonkonferens i samband med SkiStar AB:s delårsrapport för tredje kvartalet 2023/24

SkiStar AB offentliggör sin delårsrapport för perioden 1 september 2023 – 31 maj 2024 torsdagen den 20 juni 2024 klockan 07.00 CEST. I samband med rapporten håller SkiStar en webbsänd presentation och telefonkonferens.

GlobeNewswire - 16 timmar sedan

JLT Mobile Computers lanserar uppgraderad VERSO™-serie med marknadens högsta prestanda

Uppgraderade VERSO-serien
Bild tillgänglig: pr@jltmobile.com Tack vare den kraftfulla Intel® Core™ i7-processorn kan avancerade applikationer med höga krav på prestanda utföras snabbare än någonsin. De stryktåliga datorerna i uppgraderade VERSO-serien är idealiska för marknadssegment som gruvdrift, jordbruk, försvar, skogsbruk och hamnar.

GlobeNewswire - 17 timmar sedan

Årsstämma PolyPlank AB (publ)    

PolyPlank AB (publ) har hållit fortsatt årsstämma på Bolagets kontor, Färjestaden, Öland. Samtliga beslut fattades enligt styrelsens förslag. Stämman beslutade att antalet ordinarie ledamöter skall vara tre och en suppleant.

GlobeNewswire - 21 timmar sedan

Clean Motion AB tecknar avsiktsförklaring angående strategiskt förvärv av EVX Mobility Sweden AB för utökad portfölj och marknad av elektriska fordon

Clean Motion AB har ingått en avsiktsförklaring om att förvärva EVX Mobility Sweden AB genom en apportemission av nya aktier. Förvärvet syftar till att skapa ett starkare bolag med bredare produktportfölj, bättre marknadsposition och en effektivare organisation. Parterna inleder nu en Due Diligence-process och Clean Motion planerar därefter att kalla till en extra bolagsstämma för beslut om slutförande av förvärvet.

GlobeNewswire - Igår: 23:00

Stockholms tingsrätt har beslutat att företagsrekonstruktionen får fortsätta

Den 23 februari 2024 beviljades Kvalitena av tingsrätten att inleda företags-rekonstruktion för en initial period om tre månader. Den 20 maj ansökte Kvalitena om en förlängning av företagsrekonstruktionen med syftet att genom ordnade och kontrollerade former kunna avyttra tillräckligt med tillgångar för att så snart som möjligt till fullo reglera Kvalitenas skulder. Stockholms Tingsrätt har den 12 juni beslutat att företagsrekonstruktionen får fortsätta under ytterligare tre månader, dvs.

GlobeNewswire - Igår: 16:28

Q Power, Cortus Energy och Biokraft International samarbetar för att testa biobaserad metanproduktion från förgasat träavfall

PRESSMEDDELANDE                                 Stockholm, den 12 juni 2024 Den finska Power-to-X-teknikleverantören Q Power, förgasningsteknikleverantören Cortus Energy AB och en av de ledande biogasproducenterna i de nordiska länderna, Biokraft, har gått samman i SynFerm-projektet som organiseras av Baltic Energy Innovation Center (BEIC). BEIC är en ideell forskningsorganisation. Projektet involverar också ett avfallsbolag och potentiell råvaruleverantör NSR AB, samt Linköpings universitet.

GlobeNewswire - Igår: 12:34

Karolinska Developments portföljbolag Biosergen får slutligt godkännande att utvärdera läkemedelskandidaten BSG005 i patienter med invasiv svampinfektion

STOCKHOLM 12 juni 2024. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) meddelar idag att portföljbolaget Biosergen har fått det sista godkännandet som krävs för att utvärdera sin längst framskridna läkemedelskandidat BSG005 i patienter med invasiv svampinfektion i Indien.
Biosergen och partnern Alkem Laboratories Limited har erhållit godkännande av en Clinical Trial Application (CTA) samt fått en viktig importlicens beviljad i Indien.

GlobeNewswire - Igår: 09:38

Kardium säkrar ny finansiering om 104 miljoner USD för att stödja marknadslansering

Kardium Inc. – en av Corlines kunder, som använder CHS™-ytan på sin Globe®-kateter för behandling av hjärtarytmi – meddelade under gårdagen att man säkrat ytterligare finansering om 104 miljoner USD från existerande och nya finansiärer. Finansieringen, som leddes av Fidelity, kommer bland annat att användas för uppskalning av produktions- och leveransförmågan inför lanseringen, samt förstärkning av försäljnings- och distributionsorganisationen i bolaget.

GlobeNewswire - Igår: 08:00

Kallelse till årsstämma i Anoto Group AB (publ)

Aktieägarna i Anoto Group AB (publ) (“Bolaget”), kallas härmed till årsstämma att äga rum måndagen den 15 juli 2024 kl. 10.00 i Setterwalls Advokatbyrås lokaler med adress Sturegatan 10 i Stockholm.

GlobeNewswire - I förrgår: 13:12

Cortus levererar trycksatt syngas till Norge för verifiering av elproduktion i gasmotorer

På uppdrag av Nordbex och i samarbete med Bergen Engines och Gasnor har Cortus för första gången levererat ut syngas från WoodRoll® -anläggningen i Höganäs i ett mobilt gaslager. Syngasen ska användas för gasmotortester hos Bergen Engines i Norge. Testerna genomförs för att verifiera gasmotorernas prestanda för Nordbex projekt för koldioxidnegativ elproduktion i Nybro (se PM 2024-04-17).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.