NSD > Nyheter

Tuesday, 26 September, 07:07

NSD - 01 jun 23 kl. 07:30

Låt Storlandet bestå som renbeteslandOm vindkraftparker ska byggas borde det ske på redan förstörd mark. Det skriver Gun-Mari Engfors, som är kritisk till planerna för Storlandet..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Storlandet, Gun-Mari Engfors

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låt, Storlandet, beståsom , renbetesland

Fler nyheter från NSD

NSD - 10 minuter sedan

"Det vill vi inte ha in i damfotbollen"

Rör inte mina fans, säger Magdalena Eriksson. Landslagsbacken reagerar starkt på hånen på sociala medier riktade mot supportergruppen "Soft Hooligans". –Vi vet vad som kan hända på matcher i herrallsvenskan och det vill vi inte ha in i damfotbollen..

NSD - 5 minuter sedan

Förtätning drabbar nio lägenheter som blir mörkare

Boende i nio lägenheter i DN Fastigheters hus kommer att få påtagligt sämre boendemiljö. Det blir konsekvensen när kvarteret förtätas..

NSD - 5 minuter sedan

Storloppen står i kö på Bodentravet: "Otrolig säsong"

Två 100 000 kronors lopp samma kväll. Det väntar travpubliken under tisdagens V64-omgång på Bodentravet. "Det är en otrolig säsong för de som är travintresserade här i Norrbotten", säger David Zimmer..

NSD - 30 minuter sedan

Larm om explosion i Linköping

En rad larm har kommit in om en explosion i Ekholmen i Linköping, skriver Corren.Explosionen ska ha skett utomhus..

NSD - 5 timmar sedan

"Den osynlige mannen" är död

Skådespelaren David McCallum, känd för sina roller som rättsläkare i tv-serien "NCIS" tillika hemlig agent i "Mannen från Uncle", har avlidit 90 år gammal..

NSD - 30 minuter sedan

Torontofan – snart får han spela i Salmings hemstad

När karriären skulle ta fart blev det tvärtom – han försvann från rinkarna under i stort sett fyra säsonger. "Hamnade på en väg där jag inte ville vara", säger Kalix nyförvärv Nick Pryce..

NSD - 45 minuter sedan

Fler samlare än väntat vill ha hjälp

Böcker, kläder, bra att ha-saker. Högarna växer – så till den grad att det knappt går att komma in i hemmet. Länge har man trott att personer med sjukligt samlande är ointresserade av hjälp, men ny forskning tyder på att det kan vara tvärtom..

NSD - 1 timme sedan

Skrev om Foodorabud – skildrar nu slavdrivare

Anders Teglund skrev en bok om de utsatta cykelbuden. Nu vänder han blicken mot en osynlig men nödvändig person i gig-ekonomin: slavdrivaren. Det blir också en exposé över ekonomiska system där människor utnyttjas..

NSD - 1 timme sedan

Sverige tappar men norra Norrland tuffar på

Norra Norrland är Sveriges ekonomiska motor för tillfället. Storstäderna tappar däremot fart. –Skillnaderna är ovanligt stora och ökar ytterligare kommande år, säger Susanne Spector, chefsanalytiker på Nordea..

NSD - 1 timme sedan

Ny järnväg? Var god dröj!

Det ska inte behöva ta åtta år att lägga ut 12 kilometer järnvägsräls..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.