Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 26 September, 06:41

Vimmerby Tidning - 01 jun 23 kl. 07:01

Företag KO-anmäls för reklam om stekpannorStekpannorna marknadsförs med argumentet att de inte innehåller det förbjudna ämnet PFOA. Men vilka andra farliga ämnen de faktiskt innehåller talas det tyst om. Nu anmäler Sveriges konsumenter 22 försäljare och tillverkare till Konsumentverket..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
KO, PFOA, Sveriges, Konsumentverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företag, KO-anmälsför , reklamom , stekpannor

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 10 minuter sedan

Larm om explosion i Linköping

En rad larm har kommit in om en explosion i Ekholmen i Linköping, skriver Corren.Explosionen ska ha skett utomhus..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

"Den osynlige mannen" är död

Skådespelaren David McCallum, känd för sina roller som rättsläkare i tv-serien "NCIS" tillika hemlig agent i "Mannen från Uncle", har avlidit 90 år gammal..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Fler samlare än väntat vill ha hjälp

Böcker, kläder, bra att ha-saker. Högarna växer – så till den grad att det knappt går att komma in i hemmet. Länge har man trott att personer med sjukligt samlande är ointresserade av hjälp, men ny forskning tyder på att det kan vara tvärtom..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Sverige tappar men norra Norrland tuffar på

Norra Norrland är Sveriges ekonomiska motor för tillfället. Storstäderna tappar däremot fart. –Skillnaderna är ovanligt stora och ökar ytterligare kommande år, säger Susanne Spector, chefsanalytiker på Nordea..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Skrev om Foodorabud – skildrar nu slavdrivare

Anders Teglund skrev en bok om de utsatta cykelbuden. Nu vänder han blicken mot en osynlig men nödvändig person i gig-ekonomin: slavdrivaren. Det blir också en exposé över ekonomiska system där människor utnyttjas..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Rådjur på vägen

Rådjur har kommit upp på vägen och påverkar trafiken på väg 34 mellan Cirkulationsplats Målilla och Kvillerum i båda riktningarna, uppger Trafikverket..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Sydkorea i diplomatmöte med Japan och Kina

Sydkorea kommer att står värd för ett möte på tisdagen där man bjudit in högt uppsatta diplomater från Japan och Kina, meddelar landets utrikesdepartement..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Trump och Biden slåss om bilarbetarna

Som första president någonsin besöker Joe Biden i dag strejkande bilarbetare. Ett dygn senare är det Donald Trumps tur. Bilstaden Detroit ligger i Michigan, en av de delstater som väntas bli avgörande i nästa års presidentval..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

AI-fejkade nakenbilder sprids på skolor

Med bara några klick kläs personer av. De fejkade nakenbilderna kan sedan spridas via sociala medier. –Det finns en stor risk att det används bland ungdomar för att kränka eller utpressa, säger forskaren Kristina Hunehäll Berndtsson..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Stort intresse för hus vid sjön Borstingen

Sjöutsikt, egen brygga och närhet till Vimmerby. Det är en kombination som Hemnet-besökarna tycks gilla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.