Expressen > Nyheter

Thursday, 28 September, 20:03

Expressen - 01 jun 23 kl. 06:55

Nu träder nya terrorlagen i kraft – kan slå mot PKKTurkiet har kritiserat svenska myndigheter för flathet mot terrorister.Nu träder den nya lagen som förbjuder deltagande i terroristorganisation i kraft – och justitieminister Gunnar Strömmer (M) tror att den kan slå mot PKK-anhängare i Sverige..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
PKK, Gunnar Strömmer, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu trädernya , terrorlageni , kraftkan , slåmot , PKK

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Här är statsministerns tal – ord för ord

Ulf Kristersson höll på torsdagskvällen ett tal till nationen med anledning av våldsvågen och det dödliga septemberdygnet. Här är statsministerns tal – ord för ord. .

Expressen - 1 timme sedan

Andersson: Partyknarkarna göder kriminaliteten

Partyknarkarna göder det eskalerande gängvåldet, det slår Magdalena Andersson (S) fast. Men hon är också självkritisk.– Vi borde ha haft fokus på att bryta segregationen och nyrekryteringen, säger hon till Expressen..

Expressen - 1 timme sedan

Kriminolog: ”Sverige nu värst i Europa”

Beskjutna morföräldrar, mord vid en idrottsplats inför idrottande barn och en 25-årig kvinna som dog i ett sprängdåd som misstänks vara riktat mot hennes grannar. Den eskalerade våldsvågen innebär att Sverige är ”garanterat värst” drabbat av gängvåld i Europa, enligt kriminolog Manne Gerell.Rafi Farouq, som arbetar med gängkriminella barn, larmar nu om att myndigheters insatser bidrar till att utbilda gängens barnsoldater.

Expressen - 1 timme sedan

Statsministern håller tal till nationen

Statsminister Ulf Kristersson (M) kommer att hålla ett tal till nationen på torsdagskvällen.Beskedet kommer efter ett blodigt septemberdygn..

Expressen - 2 timmar sedan

Ny superkontinent kan utrota mänskligheten

”Pangea Ultima” väntas göra jorden obeboelig .

Expressen - 2 timmar sedan

SSU:s ordförande vill till Bryssel

Lisa Nåbo, SSU:s ordförande vill till Bryssel.Hon skriver på Instagram att hon kandiderar till EU-parlamentet för Socialdemokraterna:– Jag vill vara en röst för den generation som av nöd är tvungen att slåss för vår gemensamma framtid..

Expressen - 2 timmar sedan

Regeringens nya plan: Mer kamerabevakning

Kraftigt utökad kameraövervakning är en av de åtgärder som nu diskuteras i regeringskansliet för att stävja våldsvågen. Det erfar Expressen.Samtidigt pågår förberedelser för att kunna använda Försvarsmaktens analysförmåga när det gäller att förutse dåd.

Expressen - 2 timmar sedan

Offer för felskjutning – 23-åring död i Jordbro

Det senaste dygnets upptrappning av våldsvågen har skördat tre liv. I Jordbro sköts två män och en av dem, en 23-åring, överlevde inte. Allt pekar mot att det rörde sig om en felskjutning – ingen av männen har kopplingar till kriminalitet.

Expressen - 3 timmar sedan

Krigsfotografen som bytte sida – ”sköt mot ryssar”

Jan Grarup var en prisbelönt krigsfotograf – som plötsligt bytte sida.Han blev påkommen med lögner och påstod att han själv beskjutit ryssarna från ukrainsk sida.Prestigefyllda tidningen Politiken har stoppat allt samarbete.

Expressen - 3 timmar sedan

Guillou om anklagelserna mot Läckberg

Tidningen Kvartal påstår att Camilla Läckberg har använt sig av en spökskrivare. Nu ger sig en annan storsäljande författare in i diskussionen. – Flaskhalsen är att få skiten skriven, säger Jan Guillou som menar att det finns en ekonomisk logik i att ha en spökskrivare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.