UNT > Nyheter

Tuesday, 26 September, 06:53

UNT - 01 jun 23 kl. 06:30

Brandvärnets beredskap är godEn äldre, tung brandbil har ersatts med ett modernt, mindre fordon, skriver Tobias Lundblad och Lars-Olof Färnström i en replik..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tobias Lundblad, Lars-Olof Färnström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandvärnets, beredskapär , god

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 timmar sedan

"Den osynlige mannen" är död

Skådespelaren David McCallum, känd för sina roller som rättsläkare i tv-serien "NCIS" tillika hemlig agent i "Mannen från Uncle", har avlidit 90 år gammal..

UNT - 15 minuter sedan

Lärarbristen kan aldrig komma ned till noll

Talet om bristyrken i välfärden riskerar att bli kontraproduktivt..

UNT - 30 minuter sedan

Fler samlare än väntat vill ha hjälp

Böcker, kläder, bra att ha-saker. Högarna växer – så till den grad att det knappt går att komma in i hemmet. Länge har man trott att personer med sjukligt samlande är ointresserade av hjälp, men ny forskning tyder på att det kan vara tvärtom..

UNT - 1 timme sedan

Trump och Biden slåss om bilarbetarna

Som första president någonsin besöker Joe Biden i dag strejkande bilarbetare. Ett dygn senare är det Donald Trumps tur. Bilstaden Detroit ligger i Michigan, en av de delstater som väntas bli avgörande i nästa års presidentval..

UNT - 1 timme sedan

AI-fejkade nakenbilder sprids på skolor

Med bara några klick kläs personer av. De fejkade nakenbilderna kan sedan spridas via sociala medier. –Det finns en stor risk att det används bland ungdomar för att kränka eller utpressa, säger forskaren Kristina Hunehäll Berndtsson..

UNT - 1 timme sedan

Rekordhöga priser på värme i vinter

Lagom till kyligare årstider väntar en ny ekonomisk smäll för hushållen i länet: Rekordstora höjningar av priset på fjärrvärme..

UNT - 1 timme sedan

Smolket i Siriusglädjen – de stängs av i kvalkampen

En kvalkamp med stora mått i nästa omgång också. Då tvingas Sirius klara sig utan två av lagets startspelare..

UNT - 2 timmar sedan

Fem häktade för förberedelse till mord

Fem personer – varav fyra är tonåringar – har häktats misstänkta för förberedelse till mord, rapporterar lokala medier..

UNT - 9 timmar sedan

Långsamt fordon på vägen stör trafiken på väg 56

Ett långsamtgående fordon påverkar trafiken i båda riktningarna på väg 56 mellan Isaks och länsgräns Uppsala/Västmanlan, uppger Trafikverket..

UNT - 2 timmar sedan

Flera döda i översvämning i Mexiko

Minst sju människor har omkommit och ytterligare nio personer saknas efter att en bergsbäck översvämmats i delstaten Jalisco i västra Mexiko..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.