Regeringen > Nyheter

Tuesday, 26 September, 23:40

Regeringen - 31 maj 23 kl. 18:55

Statsministern och utrikesministern tog emot USA:s utrikesminister Antony BlinkenTisdagen den 30 maj tog statsminister Ulf Kristersson och utrikesminister Tobias Billström emot USA:s utrikesminister Antony Blinken för att bland annat tala om stödet till Ukraina till följd av Rysslands fullskaliga invasion av Ukraina, den svenska Nato-processen och Kina. Efter mötet hölls en pressträff på F 21 i Luleå..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
USA, Antony Blinken, Ulf Kristersson, Tobias Billström, Ukraina, Rysslands, Nato, Kina, Luleå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 11 timmar sedan

Rundabordssamtal om åtgärder för att stoppa de illegala sprängningarna

Justitieminister Gunnar Strömmer och minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin håller i morgon, onsdag den 27 september, ett rundabordssamtal med anledning av den senaste tidens sprängningar. Syftet är att identifiera åtgärder som kan genomföras för att skyndsamt och uthålligt minska de illegala sprängningarna..

Regeringen - 11 timmar sedan

Ändrade belopp i euro i försäkringsrörelselagen

I propositionen föreslås att vissa bestämmelser i försäkringsrörelselagen där belopp anges i euro ska ändras..

Regeringen - 10 timmar sedan

Kulturministern tar emot betänkande från kultursamverkansutredningen

Den 27 september kl. 11.00 bjuder kulturminister, Parisa Liljestrand, in till en pressträff.

Regeringen - 10 timmar sedan

Auktorisationssystem i fråga om tjänster för elektronisk identifiering och digital post

I propositionen föreslås att valfrihetssystem enligt lagen om valfrihetssystem i fråga om tjänster för elektronisk identifiering ska ersättas av auktorisationssystem för sådana tjänster..

Regeringen - 10 timmar sedan

Regeringen möjliggör för ersättning till digitala brevlådor

Idag får leverantörer av digitala brevlådor ingen ersättning när statliga myndigheter använder en digital brevlåda för att skicka post till företag och privatpersoner. Regeringen har i dag överlämnat en proposition med förslag som bland annat möjliggör för leverantörerna att få ersättning..

Regeringen - 10 timmar sedan

Vissa skärpta villkor för anhörig­invandring och begränsade möjligheter till uppehållstillstånd av humanitära skäl

I propositionen föreslås ändringar i utlännings­lagen (2005:716) som innebär att villkoren för anhörig­invandring skärps i vissa fall samt att möjlig­heten att bevilja uppe­hålls­tillstånd av humani­tära skäl begränsas..

Regeringen - 10 timmar sedan

Skärpta villkor för anhöriginvandring och begränsade möjligheter att få uppehållstillstånd av humanitära skäl

Regeringen har i dag beslutat om en proposition med förslag som skärper villkoren för anhöriginvandring i vissa fall och begränsar möjligheten att bevilja uppehållstillstånd av humanitära skäl..

Regeringen - 8 timmar sedan

Sällsynta sjukdomar och cancervård i fokus vid sjukvårdsministerns besök i New York

Sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson deltog vid FN:s generalförsamlings 78:e session i New York. Under mötet deltog ministern bland annat vid ett panelsamtal om sällsynta sjukdomar, som sponsrades av Sverige och Spanien tillsammans med organisationen Rare Diseases International..

Regeringen - 12 timmar sedan

Ökad motståndskraft i betalningssystemet

Regeringen - 11 timmar sedan

Nya bestämmelser om hur Sjunde AP-fonden ska lämna hållbarhetsinformation

I propositionen föreslår regeringen att det ska göras en ändring i lagen om allmänna pensionsfonder (AP-fonder) så att Sjunde AP-fonden omfattas av de informationskrav som gäller enligt EU:s förordning om hållbarhetsrelaterade upplysningar och EU:s gröna taxonomiförordning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.