NSD > Nyheter

Thursday, 28 September, 19:49

NSD - 31 maj 23 kl. 18:41

Just nu: Älg på vägen på E4Trafiken i båda riktningarna på E4 mellan Laiva och Vuono påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
E4, Laiva, Vuono, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Älg, vägenpå E4

Fler nyheter från NSD

NSD - 2 timmar sedan

Två döda i nederländskt skottdrama

Två personer dödades och en tonårig flicka har livshotande skador efter två skjutningar i Rotterdam..

NSD - 1 timme sedan

Kristersson kopplar in ÖB om gängvåldet

Ulf Kristersson (M) har kallat till sig rikspolischefen och överbefälhavaren för att diskutera hur Försvarsmakten kan hjälpa polisen i arbetet mot de kriminella gängen. Det säger han till i ett tal till nationen på torsdagskvällen..

NSD - 15 minuter sedan

Fastigheten på Aspliden 1 i Gunnarsbyn såld för 10 000 kronor

Alexander Christofer Jönsson, 26, och Malin Petra Madeleine Appelqvist, 25, har köpt fastigheten på adressen Aspliden 1 i Gunnarsbyn av säljaren Stig Åke Bertil Karlsson..

NSD - 1 timme sedan

Kristersson: Ska diskutera gängen med ÖB

Statsminister Ulf Kristersson (M) har kallat till sig rikspolischefen och överbefälhavaren för att diskutera om eller hur Försvarsmakten kan hjälpa polisen i arbetet mot de kriminella gängen..

NSD - 30 minuter sedan

Kolla upp era barns epa-traktorer

NSD - 1 timme sedan

Kristersson: Svår tid för Sverige

Statsminister Ulf Kristersson (M) håller på torsdagskvällen ett tal till nationen med anledning av det grova våldet som drabbat Sverige..

NSD - 2 timmar sedan

Domen: Inte olagligt förlänga markanvisning för moské

Kommunstyrelsen bröt inte mot lagen då man förlängde markanvisningen till Norrbottens islamiska center, som planerar att bygga en moské på Hertsön..

NSD - 45 minuter sedan

Avslöjar: Kommundirektören i Kiruna avgår – omedelbart

Kirunas kommundirektör Johan Bergstad, 60 år, avgår med omedelbar verkan – mitt i den ekonomiska krisen i gruvstaden. Den officiella orsaken anges som "personliga skäl". "Han har sin sista arbetsdag i morgon", säger Mats Taaveniku (S), kommunalråd i Kiruna, som i övrigt är mycket förtegen..

NSD - 45 minuter sedan

Nu är Römppäviikko igång igen

På håll syns lysena närma sig i det kompakta mörkret. Strax därpå rullar ”Römppä-bussen” in. Ut myllrar ett sjungande glatt gäng – och vips är årets dansfest igång!.

NSD - 1 timme sedan

Nya ägare till tomten på Post Johans Backe 8 i Kurravaara

Fastigheten på adressen Post Johans Backe 8 i Kurravaara har fått en ny ägare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.