SvD > Nyheter

Thursday, 28 September, 19:41

SvD - 31 maj 23 kl. 17:53

Man skjuten i Malmö
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man skjuteni , Malmö

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Extrem upptrappning – våldet skakar Sverige

Ett dygn – och tre personer som bragts om livet i en extrem våldsvåg. Samtliga fall kan kopplas till den interna konflikten i det kriminella nätverket Foxtrot, enligt uppgifter till SvD. ”Situationen i samhället är omänsklig, obegriplig och gränslös”, säger Catarina Bowall, kommenderingschef vid polisen.

SvD - 30 minuter sedan

Vad betyder det att människor mördats?

Sakprosa både är och är inte en ny litterär kategori. Varför behöver vi den? Sveriges första professor i sakprosa, Anna Jungstrand, ger sin syn på den centrala roll hon menar att den betydelseskapande ”sanningskonsten” spelar i vår kultur..

SvD - 1 timme sedan

Expert: Då kan polisen få hjälp av militären

Röster höjs för att sätta in militär mot gängen. Men det skulle troligen krävas en lagändring för att polisen ska få mer handgripligt stöd från Försvarsmakten, enligt forskaren Pontus Winther.Dessutom har de helt olika utgångspunkt när det gäller våld och tvång..

SvD - 1 timme sedan

”Vanliga arbetstider är just nu 24/7”

Polisens brottsutredare är hårt belastade just nu. De fokuserar på de utredningar som snabbt kan få bort individer som bedöms kunna begå nya våldsdåd, säger Johan Rydwik på Stockholmspolisens utredningsenhet till SvD..

SvD - 1 timme sedan

Dödslistorna finns hos de vuxna

Mordet vid Mälarhöjdens IP visar att de som skjuter vill nå ut, att bilderna sprids. Ett gängvåld som bryter ut på nya platser och tvingar fram nya offer och förövare..

SvD - 1 timme sedan

Ett pruttskämt i minuten – ”mustigt”

En barnpodd om livet på en gård, en intervju om rymden och poesi – SvD:s Alexander Dominici väljer några guldkorn bland Guldörat–nomineringarna. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.