SvD > Nyheter

Tuesday, 26 September, 06:47

SvD - 31 maj 23 kl. 17:39

Expert: Ukraina kan ha gett ryssar drönarnaEn drönarattack mot Moskva och upprepade attacker mot ryska gränsbyar. Den senaste tidens beskjutning på rysk mark har fått experter att spekulera i vem som ligger bakom.– Man kanske har försett en liten grupp ryska medborgare med drönare, säger överstelöjtnant Johan Huovinen..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Moskva, Johan Huovinen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, Ukrainakan ha , gett, ryssar, drönarna

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Larm om explosion i Linköping

SvD - 30 minuter sedan

Fler samlare än väntat vill ha hjälp

Böcker, kläder, bra att ha-saker. Högarna växer – så till den grad att det knappt går att komma in i hemmet. Länge har man trott att personer med sjukligt samlande är ointresserade av hjälp, men ny forskning tyder på att det kan vara tvärtom..

SvD - 45 minuter sedan

”En märklig skvader till bok”

En bildningsroman och detektivhistoria med inslag av skräck. Och som sällar sig till genren sanatoriumprosa från ett svunnet Centraleuropa. Nobelpristagaren Olga Tokarczuks nya roman förbryllar SvD:s kritiker.

SvD - 45 minuter sedan

Sverige tappar men norra Norrland tuffar på

Norra Norrland är Sveriges ekonomiska motor för tillfället. Storstäderna tappar däremot fart.– Skillnaderna är ovanligt stora och ökar ytterligare kommande år, säger Susanne Spector, chefsanalytiker på Nordea..

SvD - 1 timme sedan

Polisdoktorns modell förutser skjutningar

Hon gick från narkotikaspanare till polisdoktor – och hennes modell räknar ut var framtida gängskjutningar kan ske. Nu anser Mia-Maria Magnusson att polisen måste jobba smartare. ”Det finns en frustration”, säger hon..

SvD - 1 timme sedan

Seger krävs för att OS-hoppet ska leva

I VM blev det storseger med 5–0. Räkna inte med en lika enkel match när Sverige ställs mot Italien i Nations League. Det krävs tre poäng för att OS-drömmen ska leva..

SvD - 1 timme sedan

Trump och Biden slåss om bilarbetarna

Som första president någonsin besöker Joe Biden i dag strejkande bilarbetare. Ett dygn senare är det Donald Trumps tur.Bilstaden Detroit ligger i Michigan, en av de delstater som väntas bli avgörande i nästa års presidentval..

SvD - 1 timme sedan

Dags för avgörande i Cas i Valieva-fallet

Ett och ett halvt år har gått sedan konståkaren Kamila Valieva var med och tog OS-guld i lag men sedan åkte fast för dopning.Nu ska det avgöras om den 17-åriga ryskan ska stängas av och Ryssland bli av med OS-guldet..

SvD - 1 timme sedan

AI-fejkade nakenbilder sprids på skolor

Med bara några klick kläs personer av. De fejkade nakenbilderna kan sedan spridas via sociala medier.– Det finns en stor risk att det används bland ungdomar för att kränka eller utpressa, säger forskaren Kristina Hunehäll Berndtsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.