News55 > Nyheter

Tuesday, 26 September, 08:11

News55 - 31 maj 23 kl. 17:39

Expert: Ukraina kan ha gett ryssar drönarnaEn drönarattack mot Moskva och upprepade attacker mot ryska gränsbyar. Den senaste tidens beskjutning på rysk mark har fått experter att spekulera i vem som ligger bakom. – Man kanske har försett en liten grupp ryska medborgare med drönare, säger överst. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Moskva

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, Ukrainakan ha , gett, ryssar, drönarna

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Nu sjunker producentpriserna

Producentprisindex backade med 0,7 procent i augusti jämfört med föregående månad enligt ny statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Framförallt märktes en nedgång på importmarknaden där priserna sjönk med 1,7 procent. Där handlade det framförallt….

News55 - 5 minuter sedan

Rusta till börsen

Detaljhandelsföretaget Rustas ägare siktar på att ta bolaget till Stockholmsbörsen. Rusta hade under senaste räkenskapsåret 2022/2023 en omsättning på 10,2 miljarder, enligt ett pressmeddelande från bolaget..

News55 - 1 timme sedan

Fasad bortsprängd på lägenhetshus i Linköping

En explosion har skett i ett flerfastighetshus i Linköping med stora materiella skador på fastigheten. Enligt polisen har ingen skadats i explosionen. Boende har hänvisats till närliggande gymnastikhallar.

News55 - 15 minuter sedan

Börshajpen gick upp i rök – nu väcks nytt hopp

Sedan den stora ruschen till cannabissektorn 2018 har värdet på de mest populära aktierna dykt med över 90 procent. Många småsparare har fått se sina investeringar i branschen gå upp i rök – men nu spirar återigen förhoppningarna. I kväll rapporterar de….

News55 - 30 minuter sedan

SR gör podd om litterära klassiker

Med "P3 Klassikern" vill Sveriges Radio introducera lyssnarna till de stora romanerna. Den nya podcasten leds av Emelie Rosenqvist som i varje avsnitt diskuterar en boktitel tillsammans med en utvald gäst. "Genom att läsa boken tillsammans med en gäst s….

News55 - 30 minuter sedan

Årets första hummer såld

Årets första humrar kostade 44?000 kronor kilot – en rejäl uppgång jämfört med prisraset i fjol. Hummerfisket drog i gång klockan 07 på måndagen.

News55 - 2 timmar sedan

Sverige tappar fart – bara en region står emot

Norra Norrland är Sveriges ekonomiska motor för tillfället. Storstäderna tappar däremot fart. – Skillnaderna är ovanligt stora och ökar ytterligare kommande år, säger Susanne Spector, chefsanalytiker på Nordea.

News55 - 30 minuter sedan

Finländsk arbetslöshet backar

Arbetslösheten krymper i Finland. I augusti uppgick den till 6,7 procent jämfört med 6,9 procent i juli enligt nya siffror från landets statistikbyrå. Som jämförelse uppgick den svenska arbetslösheten till 7,7 procent i augusti enligt Statistiska centra….

News55 - 30 minuter sedan

Flera skadade i explosion i flerfamiljshus

Tre personer skadades i samband med en explosion i ett bostadshus i Hässelby strand i västra Stockholm under måndagskvällen. Enligt polisen inträffade explosionen i ett trapphus. Portar ut mot gatan ska ha blåsts ut i explosionen.

News55 - 45 minuter sedan

Allt inför Sveriges ödesmatch i kväll

Det är bara andra omgången, men kvällens Nations League-möte borta mot Italien andas ödesmatch. För Sveriges fotbollsdamer krävs troligen seger om inte OS-drömmen ska gå upp i rök. Här är det viktigaste inför kvällens rysare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.