DI > Ekonomi

Wednesday, 04 October, 03:03

DI - 31 maj 23 kl. 17:11

New York-börsen surnar till ytterligare med energi som sänkeUSA-börserna präglades av ett surt sentiment på onsdagen, i väntan på representanthusets skuldtaksomröstning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
York, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York-börsen, surnartill , ytterligaremed , energisom , sänke

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Ekonomen varnar: ”Marknaden kommer att vara brutal”

Sverige går som första land in i en fastighetskris som kommer att tynga bankerna och som riskerar att bli systemkritisk. Den varningen utfärdar den danska ekonomen Andreas Steno Larsen.  ”Jag tror att marknaden kommer att vara brutal i sin bild av svenska banker, när de tvingas ta in detta i böckerna”, säger han.

DI - 4 timmar sedan

Wall Street tog ett tydligt kliv tillbaka – här är kvällens viktigaste nyheter

De amerikanska börserna tog ett tydligt kliv tillbaka på tisdagen samtidigt som marknadsräntorna fortsatte sin resa uppåt. Här är kvällens viktigaste nyheter. .

DI - 4 timmar sedan

Talmannen Kevin McCarthy röstas bort

Representanthuset i USA har röstat för att avsätta den republikanske talmannen Kevin McCarthy, rapporterar amerikanska medier..

DI - 4 timmar sedan

Yellen ”optimistisk” kring utsikterna för USA:s ekonomi

USA:s finansminister Janet Yellen är mycket optimistisk när det kommer till utsikterna för den amerikanska ekonomin..

DI - 4 timmar sedan

Meta uppges planera uppsägningar inom chipdivision

Facebooks ägarbolag, Meta Platsforms, planerar säga upp personal inom sin avdelning som utvecklar chip för VR-fokuserade Reality Labs. Det rapporterar Reuters på tisdagskvällen, med hänvisning till källor md insyn..

DI - 4 timmar sedan

Hotas av miljonsmäll i spåren av brottsmisstänkta bolaget

Listan över drabbade växer efter att Bolagsspecialisten sålt kreditvärdiga skalbolag till den undre världen. Santander Bank och Volkswagen Finans gav lån till omfattande bilaffärer i det före detta techbolaget Mindville. Nu har alla bilar anmälts stulna – och finansiärer och försäkringsbolag hotas av en mångmiljonsmäll..

DI - 4 timmar sedan

Efter Di:s granskning: Toppar kallas till riksdagen

Myndigheterna måste stoppa kulissföretagen som används för att svindla stat och näringsliv. Det anser ett enigt näringsutskott och kallar, efter Di:s artiklar, till sig Bolagsverkets och Konkurrensverkets chefer. ”Det är otroligt viktigt att strypa finansieringen till brottsnätverken”, säger vice ordförande Elisabeth Thand Ringqvist..

DI - 5 timmar sedan

Fortsatt ränteuppgång pressade tillbaka USA-börserna

De amerikanska börserna tog ett tydligt kliv tillbaka på tisdagen samtidigt som marknadsräntorna fortsatte sin resa uppåt..

DI - 5 timmar sedan

SAS vd: Inga planer på att flytta huvudkontoret från Stockholm

Flygbolaget SAS har inga planer på att flytta sitt huvudkontor från Stockholm till Köpenhamn, trots att den svenska staten inte längre är en betydande ägare i SAS. Det uppger vd Anko van der Werff..

DI - 5 timmar sedan

Flyganalytikern: Arlanda förlorare med SAS nya ägare

Arlanda som transportnav och svenska inrikeslinjer kan bli förlorare när Air France-KLM blir storägare i SAS. Det tror flyganalytikern Jan Ohlsson. ”Jag tror att Air France-KLM är mycket hårda i nyporna när det gäller det här”, säger han till Di..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.