DN > Ekonomi

Friday, 14 June, 08:42

DN - 31 maj 23 kl. 09:20

Regeringen letar fastighetsköpareRegeringen för samtal med fastighetsinvesterare om den finansiellt pressade situationen på den svenska fastighetsmarknaden, rapporterar. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, letar, fastighetsköpare

Fler nyheter från DN

DN - 17 timmar sedan

Tesla flaggar för prishöjning efter EU-besked

Amerikanska Tesla uppger att man snart sannolikt kommer att tvingas höja priset på sina elbilar i Europa. Det blir konsekvensen om EU-kommissionen gör verklighet av sitt hot att höja tullarna på elbilar som tillverkas i Kina..

DN - 20 timmar sedan

Fusk med rean – företag riskerar miljonvite

Flera företag, däribland kedjor som Jysk och Mio, riskerar vite på upp till två miljoner kronor om de inte skärper sig. Det meddelar Konsumentverket som gjort en uppföljning av sin granskning av hur företag skötte sig under höstens rea..

DN - 21 timmar sedan

Medlarna lämnar bud i vårdkonflikten

Medlarna har lämnat bud i vårdkonflikten. Budet kommer efter en över två månader lång konflikt. Vårdförbundet kommer att svara tidigast på fredagen..

DN - 21 timmar sedan

Musk: Aktieägarna har sagt ja till superlönen

Elon Musks jättelön står på dagordningen på elbilstillverkaren Teslas årsstämma på torsdagen. Redan inför meddelar Musk att han med ”bred marginal” har aktieägarnas stöd..

DN - Igår: 08:18

Fler nya bostäder i Stockholm än på 50 år

Trots larmen om byggkris – i fjol färdigställdes fler bostäder i Stockholms län än under något år sedan 1973. Länsstyrelsen har nu kraftigt reviderat upp sin prognos för antalet byggstarter i år. Samtidigt kvarstår en till synes bestående bristvara: billiga hyresrätter..

DN - Igår: 06:20

Elin Peters: Fullt hos populära krogar medan ställen vägg i vägg ekar tomma

Det ekonomiska läget har fått restauranggästerna att prioritera bort vardagsbesöken på krogar. Men det finns en kundgrupp som inte är känslig för konjunkturläget. Det är förklaringen till varför lyxkrogarna fortsätter att gå som tåget medan billigare ställen tvingas slå igen..

DN - Igår: 19:32

Så blev bankernas bolåneräntor

Riksbankens sänkning av styrräntan den 8 maj fick bankerna att justera sina rörliga bolåneräntor. Lägst genomsnittlig ränta i maj hade Danske Bank, rapporterar Dagens industri..

DN - Igår: 14:33

Inflationen i USA sjunker

Inflationen i USA sjönk till 3,3 procent i maj, visar färska siffror från landets arbetsmarknadsdepartement..

DN - Igår: 11:17

Arlas vd: Kunderna behöver betala mer för mjölken

Mjölkpriserna har fallit från den värsta inflationstoppen, men har på senare tid börjat stiga igen. Om Arla-vd:n Cecilia Kocken får välja ska bönderna få betydligt mycket mer per liter mjölk framöver. – Finns det ingen lönsamhet hos det enskilda företaget så kommer den bonden inte att kunna göra investeringarna som krävs för omställningen, säger hon..

DN - Igår: 09:42

Handels satsar på Rosengård: ”Handlar inte om välgörenhet”

Handelshögskolan i Stockholm kommer i sommar att genomföra ett så kallat ”Summer Camp” i Malmö med ungdomar från hela staden. Målet är att bredda rekryteringen till högre studier och att inspirera unga som kommer från hem där det saknas studievana. – Det här handlar inte om välgörenhet, det handlar om en långsiktig förändring, säger Daniel Sachs, en av initiativtagarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.