NT > Nyheter

Sunday, 24 September, 07:02

NT - 29 maj 23 kl. 08:17

Placerade barn far illa – tvingas flytta runtMånga barn som varit placerade i familjehem eller växer upp i HVB-hem tvingas flytta runt mellan olika placeringar och far illa, enligt en kartläggning som Socialstyrelsen har gjort och som SR Ekot rapporterar om..
Läs mer på NT
Läs mer om:
HVB, Socialstyrelsen, SR Ekot

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Placerade, barn, far, illa, tvingas, flytta, runt

Fler nyheter från NT

NT - 9 timmar sedan

Gammalt sågverk vid Nora övertänt

Det gamla sågverket vid Dammsjön i Nora kommun norr om Örebro brinner..

NT - 5 minuter sedan

Byggboom banar väg för kvinnliga ingenjörer

En byggboom banar väg för kvinnliga civilingenjörer i Somalia – men yrkesvalet kantas av motstånd. –De sade, hur kan en tjej slösa tid på att studera till civilingenjör? Det är ett arbete för män, säger 22-åriga Faduma Mohamed Ali, till AFP..

NT - 15 minuter sedan

Punggrepp för gammalt – slipper straff

Visst är mannen skyldig, men punggreppet på ordningsvakten ligger för långt tillbaka i tiden..

NT - 45 minuter sedan

Taktikvalet som kan avgöra Solheim Cup-rysaren

Europa har en taktik, USA en annan. När Solheim Cup-rysaren avgörs i dag kan det visa sig vilket vägval som har varit rätt..

NT - 1 timme sedan

Skott mot lägenhet i Uppsala

En lägenhet i området Kvarngärdet i Uppsala besköts sent på lördagskvällen, skriver polisen på sin hemsida. Ingen person skadades..

NT - 1 timme sedan

Nytt försök med grishjärta i människa

För andra gången har en människa i USA fått ett genmodifierat grishjärta transplanterat. Vid det förra försöket avled patienten efter två månader..

NT - 2 timmar sedan

Nu säljs de sista lägenheterna i klassiska byggnaden

Hemmet för fattiga kvinnor har fått nytt liv. Nu har en hel del av lägenheterna i Blomska hemmet sålts. Vi var med på den senaste visningen..

NT - 2 timmar sedan

11,5 miljoner räcke inte 2024: "Vi måste göra mer"

11,5 miljoner kronor får Söderköpings kommun i generella statsbidrag för nästa år. Pengarna räcker inte till att få en budget i balans. "De underlättar men vi kommer att behöva göra fler åtgärder", säger kommunalråd Martin Sjölander (M)..

NT - 2 timmar sedan

Rullstolsburna Emelie fick arbete till slut

Rullstolsburna Emelie Wallins enda önskan var att få ett jobb. Efter fyra års arbetslöshet blev hennes önskan verklighet efter vårt reportage. "Nu känner jag att jag gör nytta", säger hon..

NT - 2 timmar sedan

Låt Gryt bli en modern kust- och skärgårdsbygd

Gryts skärgård är utpekat som ett av de viktigaste områdena för utveckling av kust och skärgård i Östergötland och norra Småland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.