NT > Nyheter

Friday, 24 May, 15:05

NT - 29 maj 23 kl. 05:00

Föräldrarnas kamp: "Flytta inte våra barn"Fem veckor före sommarlovet kom det oväntade beskedet – och slog ner som en bomb. Några få elever ska flyttas från Mogata skola. "Vi tänker inte ge oss utan ska fortsätta kämpa för våra barn", säger föräldrarna..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Mogata

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldrarnas, kamp, Flyttainte våra , barn

Fler nyheter från NT

NT - 45 minuter sedan

Nya ägare till villa i Lindö, Norrköping - 3 500 000 kronor blev priset

Klas-Olof Mats Fridell, 63, och Anna Carina Rubarth, 53, har köpt kedjehuset på Sjöledsgatan 5 i Lindö, Norrköping av säljaren Anita Birgitta Pehrsson..

NT - 45 minuter sedan

Här är senaste nytt om IFK – inför heta derbyt

Med ett dygn till säsongens första östgötaderby tränar IFK Norrköping på Platinumcars Arena. Hur är läget i laget? Vilken elva kan Tor-Arne Fredheim ta ut?

NT - 1 timme sedan

Stopp i tågtrafiken – "invänta tid" gäller för resenärerna

Ett elfel i Stockholmsområdet påverkar tågtrafiken i hela södra Sverige. Även resenärer i Östergötland kan få vänta på sina tåg..

NT - 2 timmar sedan

Vännen: "Han hjälpte mig när jag var mobbad"

En 16-årig kille står vid olycksplatsen och försöker förstå. Är hans goda vän borta? Är det som alla säger verkligen sant?

NT - 2 timmar sedan

STUDIO PEKING: Därför är IFK favorit mot Linköping

Före i tabellen och större intresse runt laget. IFK går in i derbyt med en chans till en historisk seger. Till och med som favorit?.

NT - 3 timmar sedan

Superstjärnan på hemmaplan – hintar om OS: "Inte omöjligt"

OS-truppen till Paris tas inte ut förrän 29 juni. Men nu hintar Malin Baryard Johnsson om att hon vill försvara sitt guld. "Det är absolut inte omöjligt", säger hon..

NT - 3 timmar sedan

IK Sleipner – Smedby AIS

NT - 3 timmar sedan

Mjölby AI – IF Sylvia

NT - 16 timmar sedan

Man och kvinna har anmält varandra för misshandel

Under torsdagskvällen var poliser synliga vid korsningen Albrektsvägen/Gamla Övägen. Enligt polisen rör det sig om ett misshandelsfall..

NT - 17 timmar sedan

Renoverade vinkällaren – hittade mammutben

En österrikisk man i färd med att renovera sin vinkällare har gjort en ovanlig upptäckt. Begravda i golvet hittade han flera förhistoriska ben, rapporterar BBC. En arkeologisk sensation, konstaterar forskare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.