News55 > Nyheter

Sunday, 14 July, 01:07

News55 - 29 maj 23 kl. 07:51

Upprepade brister hos ThorenskolorEn majoritet av skolkoncernen Thorengrupps gymnasieskolor har fått kritik av Skolinspektionen för att eleverna inte fått den undervisning de har rätt till. Bristerna har uppmärksammats på 23 av koncernens gymnasieskolor, visar en granskning SVT gjort. T. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Thorenskolor, Thorengrupps, Skolinspektionen, SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upprepade, brister, hos, Thorenskolor

Fler nyheter från News55

News55 - 11 apr 24 kl. 10:39

Persson: “Beklagar att beskedet kom sent”

Regeringen halverade med tre dagars varsel tiden i styrelserna på Sveriges högsta lärosäten. Beslutet mötte en proteststorm. – Beskedet lämnades sent, och det beklagar jag, säger utbildningsminister Mats Persson (L).

News55 - 11 apr 24 kl. 10:24

Ukrainas parlament antar ny mobiliseringslag

Ukrainas parlament har antagit en kontroversiell lag som styr hur försvarsmakten rekryterar. Beslutet kommer efter månader av förseningar och många ändringar som har urvattnat det ursprungliga förslaget. Arbetet med lagen inleddes efter en begäran från….

News55 - 11 apr 24 kl. 08:37

Civila försvaret rustas – men långt kvar

Det civila försvaret får mer pengar i år för att bland annat rusta upp skyddsrum och börja bygga medicinlager. Men totalt är budgeten för det civila försvaret fortfarande långt under de mångmiljardbelopp som MSB rekommenderat. Tidöpartierna är överens o….

News55 - 11 apr 24 kl. 10:11

Grynet Molvig har skrivit självbiografi

Skådespelaren och artisten Grynet Molvig har skrivit en självbiografi. "Alla kallar mig Grynet" ges ut i september och handlar om uppväxten på en liten gård i Norge men också om samarbetet med Hasse och Tage, Povel Ramel, Gösta Ekman och många fler, skr….

News55 - 11 apr 24 kl. 09:48

Ryssland: “Terrorister” dödade i Kaukasien

Två personer som beskrivs som misstänkta terrorister har dödats i eldstrid i ryska Kaukasien, enligt ryska myndighetsuppgifter. Skottlossningen ägde rum utanför Naltjik, som är huvudstad i den ryska delrepubliken Kabardinien-Balkirien. Svårverifierade f….

News55 - 11 apr 24 kl. 07:26

Två ponnys dödade i vargattack

Två shetlandsponnyer har dött efter att ha attackerats av varg norr om Norrtälje i Stockholms län under onsdagen, skriver tidningen Ridsport. Länsstyrelsens personal kunde på plats konstatera att det var varg som dödat båda ponnyerna. Vargen var även kv….

News55 - 11 apr 24 kl. 09:47

Räntan biter – norsk ekonomi krymper

Norges fastlandsekonomi – där gas- och oljeindustrin inte räknas in – krympte med 0,2 procent i februari jämfört med månaden före, enligt beräkningar från den norska statistikbyrån SSB. Inbromsningen, som speglar ett ovanligt högt ränteläge, var oväntad….

News55 - 11 apr 24 kl. 09:48

Ryssland: “Terrorister” dödade i Kaukasus

Två personer som beskrivs som misstänkta terrorister har dödats i eldstrid i ryska Kaukasus, enligt ryska myndighetsuppgifter. Skottlossningen ägde rum utanför Naltjik, som är huvudstad i den ryska republiken Kabardinien-Balkirien. Svårverifierade filme….

News55 - 11 apr 24 kl. 09:35

Spelsuccén banade väg för “Fallout”

Efter succén med "The last of us" i fjol kommer nästa science fiction-serie baserad på spel. – Framgången för "The last of us" banade absolut vägen, säger skådespelaren Walton Goggins i "Fallout". Spelserien "Fallout" är en klassiker och drygt 25 år eft….

News55 - 11 apr 24 kl. 09:39

“Svensk smal kanon” – inget för Akademien

En nationell kanon sätter ideologi framför litteraturens egen kraft – det framhåller Mats Malm, Svenska Akademiens ständige sekreterare, i en debattartikel i Dagens Nyheter. Där slår han fast att Akademiens uppgift är en helt annan än att "renodla svens….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.