News55 > Nyheter

Sunday, 24 September, 04:56

News55 - 29 maj 23 kl. 07:08

SBB överväger försäljningKrisande fastighetsbolaget SBB skriver i ett pressmeddelande att styrelsen har beslutat att utvidga sin översyn "av strategiska alternativ" för att maximera värdet för bolagets aktieägare. Enligt pressmeddelandet kommer styrelsen att överväga alternativ. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
SBB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SBB, överväger, försäljning

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Alligator dödad – hade lik i gapet

En man såg en fyra meter lång alligator med mänskliga kvarlevor i gapet i en kanal i Largo i den amerikanska delstaten Florida, rapporterar NBC News. - Den höll liksom i den nedre delen av torson och drog ner den under vattnet, säger vittnet Jamarcus Bu….

News55 - 1 timme sedan

Explosion vid villa i Huddinge

En explosion har inträffat på en villatomt i Glömsta, i Huddinge söder om Stockholm. I samband med detonationen sågs en person springa från platsen, skriver polisen på sin hemsida. En ytterdörr till villan skadades när det smällde men ingen person skada….

News55 - 1 timme sedan

Sju till sjukhus efter Stockholmsbrand

Sju personer har förts till sjukhus för vård efter en brand i ett flerfamiljshus i Bredäng i södra Stockholm. Ett 40-tal personer har evakuerats med hjälp av stegbilar, enligt Storstockholms brandförsvar. Branden bedöms ha börjat i en lägenhet på fjärde….

News55 - 2 timmar sedan

Sverige bekämpar skogsbränder allt bättre

Sverige har blivit effektivare på att bekämpa skogsbränder. Detta bland annat tack vare bättre rutiner och kunskap, rapporterar SVT Nyheter. Antalet skogsbränder är samtidigt på historiskt låga nivåer.

News55 - 3 timmar sedan

Armenien vädjar om FN-insats i Nagorno-Karabach

Armenien vädjar till FN om en insats för att garantera säkerheten för etniska armenier i Nagorno-Karabach. Vädjan kommer efter Azerbajdzjans militäroffensiv i den omstridda utbrytarregionen. Utrikesminister Ararat Mirzojan bad inför FN:s generalförsamli….

News55 - 3 timmar sedan

Fransk rappare dömd för mord

Den franske rapparen MHD, som egentligen heter Mohamed Sylla, har dömts till tolv års fängelse för att ha mördat en ung man i Paris 2018. Mannen dödades under ett bråk mellan rivaliserande gäng och MHD och fem andra personer döms till fängelse i mellan….

News55 - 3 timmar sedan

Tolv länder får fler i EU-parlamentet

Tolv länder får en eller två platser till i EU-parlamentet att fördela i valet nästa år. Finland och Danmark får vardera ett till mandat till 15 var, men Sverige får inga ytterligare utan blir kvar på 21 mandat. Det är Europeiska rådet, stats- och reger….

News55 - 3 timmar sedan

Armenien vädjar om FN-övervakning

Armenien vädjar till FN om en insats för att garantera säkerheten för etniska armenier i Nagorno-Karabach efter den azeriska militäroffensiven i den omstridda utbrytarregionen . Utrikesminister Ararat Mirzojan bad om en insats för att "övervaka mänsklig….

News55 - 3 timmar sedan

Tolv länder ökar i EU-parlamentet

När Storbritannien lämnade EU försvann 46 mandat i EU-parlamentet och ledamöterna minskade till 705. I valet 2024 blir de 15 fler igen. Finland och Danmark får fler mandat – men Sverige är kvar på 21.

News55 - 5 timmar sedan

Fernandes drömvolley gav United-seger

Han mötte långbollen med en volley – en drömvolley. Bruno Fernandes fullträff gav Manchester United en efterlängtad seger efter tre raka förluster, 1–0 mot Burnley. Jonny Evans fick sitt nickmål i 26:e minuten bortdömt efter en VAR-granskning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.