NT > Nyheter

Sunday, 24 September, 05:48

NT - 29 maj 23 kl. 07:08

SBB överväger försäljningKrisande fastighetsbolaget SBB skriver i ett pressmeddelande att styrelsen har beslutat att utvidga sin översyn "av strategiska alternativ" för att maximera värdet för bolagets aktieägare..
Läs mer på NT
Läs mer om:
SBB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SBB, överväger, försäljning

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Skott mot lägenhet i Uppsala

En lägenhet i området Kvarngärdet i Uppsala besköts sent på lördagskvällen, skriver polisen på sin hemsida. Ingen person skadades..

NT - 30 minuter sedan

Nytt försök med grishjärta i människa

För andra gången har en människa i USA fått ett genmodifierat grishjärta transplanterat. Vid det förra försöket avled patienten efter två månader..

NT - 45 minuter sedan

Nu säljs de sista lägenheterna i klassiska byggnaden

Hemmet för fattiga kvinnor har fått nytt liv. Nu har en hel del av lägenheterna i Blomska hemmet sålts. Vi var med på den senaste visningen..

NT - 45 minuter sedan

11,5 miljoner räcke inte 2024: "Vi måste göra mer"

11,5 miljoner kronor får Söderköpings kommun i generella statsbidrag för nästa år. Pengarna räcker inte till att få en budget i balans. "De underlättar men vi kommer att behöva göra fler åtgärder", säger kommunalråd Martin Sjölander (M)..

NT - 45 minuter sedan

Rullstolsburna Emelie fick arbete till slut

Rullstolsburna Emelie Wallins enda önskan var att få ett jobb. Efter fyra års arbetslöshet blev hennes önskan verklighet efter vårt reportage. "Nu känner jag att jag gör nytta", säger hon..

NT - 45 minuter sedan

Låt Gryt bli en modern kust- och skärgårdsbygd

Gryts skärgård är utpekat som ett av de viktigaste områdena för utveckling av kust och skärgård i Östergötland och norra Småland..

NT - 1 timme sedan

Alligator dödad – hade lik i gapet

En man såg en fyra meter lång alligator med mänskliga kvarlevor i gapet i en kanal i Largo i den amerikanska delstaten Florida, rapporterar NBC News..

NT - 2 timmar sedan

Explosion vid villa i Huddinge

En explosion har inträffat på en villatomt i Glömsta, i Huddinge söder om Stockholm..

NT - 2 timmar sedan

Sju till sjukhus efter Stockholmsbrand

Sju personer har förts till sjukhus för vård efter en brand i ett flerfamiljshus i Bredäng i södra Stockholm..

NT - 3 timmar sedan

Sverige bekämpar skogsbränder allt bättre

Sverige har blivit effektivare på att bekämpa skogsbränder. Detta bland annat tack vare bättre rutiner och kunskap, rapporterar SVT Nyheter. Antalet skogsbränder är samtidigt på historiskt låga nivåer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.