Realtid > Ekonomi

Wednesday, 04 October, 02:05

Realtid - 29 maj 23 kl. 07:03

Kalender måndag 29 maj
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kalender, måndag29 , maj

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Heimstaden Bostad: "Vi behöver inte kapitaltillskott"

Under de senaste månaderna har Heimstaden Bostad beskrivits som ett bolag i kris med hög skuldsättning som inte kan uppfylla lånevillkoren och som behöver eget kapital från ägarna. Det förnekar nu Heimstaden Bostads ledning i en skriftlig kommentar. \u0022Bolaget har inte behov av kapitaltillskott.

Realtid - 7 timmar sedan

SAS huvudkontor kvar i Sverige (tills vidare)

Trots att den svenska staten inte längre kommer vara ägare i SAS har flygbolaget inga planer på att flytta huvudkontoret från Stockholm till Köpenhamn..

Realtid - 7 timmar sedan

SAS flyger ut från börsen med nya storägare

\u003cspan style=\u0022font-size: 1.7rem;\u0022\u003eAir France-KLM och Lind Invest \u003c/span\u003e\u003cspan style=\u0022font-size: 1.7rem;\u0022\u003etillsammans med danska staten är det vinnande budkonsortiet i SAS anskaffningsprocess för exitfinansiering.

Realtid - 10 timmar sedan

Kalender onsdag 4 oktober 

Realtid - 11 timmar sedan

Grand Hôtel Stockholm framröstat till norra Europas bästa hotell

Världens bästa hotell, kryssningar, länder, städer, resorter, tåg, flygbolag, flygplatser, spa, öar, bagage och researrangörer. Idag tillkännager Condé Nast Traveler resultatet av sin årliga Readers’ Choice Awards, där Grand Hôtel Stockholm har blivit framröstade till norra Europas bästa hotell..

Realtid - 11 timmar sedan

Atomico reser 1,1 miljarder dollar till startup-fokuserade fonder 

Riskkapitalbolaget Atomico har samlat in 1,1 miljarder dollar till två fonder som ska fokusera på startup-bolag. Därmed närmar sig Atomico målet att resa 1,35 miljarder dollar, skriver Financial Times och hänvisar till inskickade dokument..

Realtid - 12 timmar sedan

S vill införa skatt på bankernas räntenetto

Socialdemokraterna vill införa en tillfällig skatt på bankernas räntenetto. Den tillfälliga skatten ska kunna ge intäkter till staten på ungefär 10 miljarder kronor..

Realtid - 12 timmar sedan

Uppgifter: Danska staten fortsätter som storägare i SAS 

Den danska staten förväntas fortsätta vara storägare i flygbolaget SAS efter att bolaget avslutat sin kapitalanskaffningsprocess. Det skriver TV2 Danmark som hänvisar till källor..

Realtid - 12 timmar sedan

Började gälla i helgen: Stort antal företag ovetande om nya EU:s nya förbud

I helgen började EU:s nya förbud mot import av järn- och stålprodukter från Ryssland att gälla. Det rör produkter som har bearbetats i ett land utanför EU, och som innehåller järn- och stålprodukter med ursprung i Ryssland. Förbudet syftar till att förhindra import av ryskt järn och stål till EU och därmed göra det svårare för Ryssland att finansiera kriget mot Ukraina.

Realtid - 14 timmar sedan

Ryska rubeln försvagades och passerade tillfälligt 100 mot dollarn 

Den ryska valutan rubeln har återigen försvagats mot dollarn bortom den symboliska 100-gränsen, rapporterar CNBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.