Corren > Nyheter

Friday, 24 May, 15:10

Corren - 29 maj 23 kl. 05:45

Rekordmånga fredsbevarande insatser i världen64 fredsbevarande insatser i 38 länder eller territorier. I fjol genomfördes det högsta antalet fredsinsatser på tio år. Men geopolitiska spänningar riskerar att urholka operationerna, enligt fredsforskningsinstitutet Sipri..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Sipri

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordmånga, fredsbevarande, insatseri världen

Fler nyheter från Corren

Corren - 30 minuter sedan

4 350 000 blev priset för två fastigheter i Vadstena kommun

Mats Peter och Anna Katarina Wiklund, 74 och 66 år, är nya ägare till två fastigheter i Vadstena kommun, efter köpet från Jan Erik Larsson..

Corren - 10 minuter sedan

Narkotika var adresserat till Linköpingsbo – frias av rätten

Ett paket som innehöll närmare fem gram amfetamin var adresserat till en 34-årig man från Linköping. Men enligt Linköpings tingsrätt är det inte bevisat att mannen beställt narkotikan..

Corren - 5 timmar sedan

Det är någon som försöker att dra någon vid näsan

Det är någon som blir trollad, så mycket är säkert. Frågan är bara om det är reportern, publiken eller huvudpersonen själv..

Corren - 30 minuter sedan

4 350 000 blev priset för två fastigheter i Landsbygd

Mats Peter och Anna Katarina Wiklund, 74 och 66 år, är nya ägare till två fastigheter i Landsbygd, efter köpet från Jan Erik Larsson..

Corren - 15 minuter sedan

S kräver Gripen till Ukraina före midsommar

Socialdemokraterna tycker det är dags att regeringen fattar beslut om att skicka stridsflyget Jas Gripen till Ukraina. –Vi tycker inte att man kan vänta längre, säger S-ledaren Magdalena Andersson..

Corren - 5 timmar sedan

Träd över vägen skapar problem i trafiken på väg 580

Trafiken påverkas av nerfallna träd på väg 580 mellan Malexander och Sjöbo i riktning mot Boxholm, uppger Trafikverket..

Corren - 45 minuter sedan

LFC tränade på trashtalk inför derbyt: "Bättre fotbollsspelare"

Linköping FC åker till grannstaden för att försöka tysta Norrköpingspubliken i lördagens derby. Frågan är om trashtalk kan ge en fördel. "De är mycket bättre fotbollsspelare än på att roasta", säger LFC-tränaren Rafael Roldan efter ett skämtsamt inslag på träningen..

Corren - 1 timme sedan

Stopp i tågtrafiken söder om Stockholm

Ett elfel ställer till det för tågtrafiken söder om Stockholm..

Corren - 1 timme sedan

39-åring ny ägare till villa i Motala - prislappen: 3 400 000 kronor

Susanna Elisabeth Asknert, 39 år, sedan tidigare boende på just Brommagatan har tagit över fastigheten på Brommagatan 10B i Motala från Caroline Elisabeth Sandelius och Stefan Rolf Magnus Svärd..

Corren - 1 timme sedan

Alwin, 16, förlorade tre av sina vänner i dödsolyckan

En 16-årig kille står vid olycksplatsen och försöker förstå. Är hans goda vän borta? Är det som alla säger verkligen sant?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.