Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 14 June, 07:38

Nerikes Allehanda - 28 maj 23 kl. 18:09

Karlslunds Therese Andersson och Emma Norén sänkte Scandinavian FC ÖrebroKarlslund vann hemma mot Scandinavian FC Örebro i division 3 Örebro/Västmanland dam i fotboll med 2–0 (0–0). Therese Andersson och Emma Norén gjorde ett mål var för Karlslund..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Therese Andersson, Emma Norén, Scandinavian FC Örebro, ÖrebroVästmanland, Andersson, Karlslund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karlslunds, Therese, Anderssonoch , Emma, Norén, sänkte, ScandinavianFC , Örebro

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

Inga kommunala åtgärder på grund av cyanidutsläppen

Snart två veckor har gått sedan P4 Örebro rapporterade att cyanid under våren läckt ut från Fortum Waste solutions anläggning i Norrtorp. – Vi vet egentligen inte så mycket mer än det som Sveriges Radio har rapporterat, säger Kumla kommuns miljöchef Erika Andersson..

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

Miljöpartiets budget, ett smörgåsbord för majoriteten

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Broberg målskytt – men ny förlust i Stanley Cup-finalen

Örebroaren Philip Broberg gjorde mål för sitt Edmonton – men det spelade ingen roll. Florida vann ännu en gång och är nu snubblande nära att ta hem hela Stanley Cup-titeln..

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

132 kvadratmeter stort hus i Karlskoga sålt

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Allt fler unga väljer bort alkohol

Dagens unga dricker betydligt mindre alkohol än tidigare generationer. Många ungdomar tycker att det är sunkigt att dricka och föredrar en mer hälsosam livsstil, enligt en ny rapport – som visar ett historiskt skifte i ungas alkoholvanor..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Svenskmål hjälpte inte – Floridavinst igen

Svenska Philip Broberg gjorde mål för sitt Edmonton – men det spelade ingen roll. Florida vann ännu en gång och är nu snubblande nära att ta hem hela Stanley Cup-titeln..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Nästa steg i skolbygget - 10 miljoner till utökad projektorganisation

Nu ska nästa steg tas i planen på att bygga en ny högstadieskola i Nora. Därför har kommunfullmäktige utökat borgensutrymmet för bolaget Nora Fastigheter med 10 miljoner kronor. – Pengarna ska användas till en utökad projektorganisation med uppdrag att ta fram en systemhandling och ett förfrågningsunderlag inför upphandling, säger Dan Pierre (M), ordförande i bildningsnämnden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.