News55 > Nyheter

Thursday, 28 September, 20:18

News55 - 28 maj 23 kl. 17:46

Butiker skyller påslag på grossistledetButikerna behöver sina påslag för att gå runt – och på just frukt och grönt behöver det vara större eftersom det är så mycket svinn, enligt Coop. Hos Coop sänktes priset på frukt och grönt under en månad i våras, och då ökade försäljningen enligt bolage. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Coop

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Butiker, skyller, påslag, grossistledet

Fler nyheter från News55

News55 - 3 timmar sedan

Åberg in i hetluften direkt: “Har ett bra läge”

Det blir inget se och lära för Ludvig Åberg i Ryder Cup. Den svenske golfsensationen kastas rakt in i hetluften. 23-åringen spelar tävlingens andra match – i par med norske storstjärnan Viktor Hovland.

News55 - 30 minuter sedan

Gymnasieskola drabbad två gängvåldet gånger

En av de personer som sköts ihjäl på onsdagskvällen var elev på en gymnasieskola i Stockholm. Det är andra gången på kort tid som skolan har påverkats av det gängrelaterade våldet. – Vårdnadshavare och elever är oroade, säger skolchef Johan Abrahamsson..

News55 - 2 timmar sedan

Två döda i nederländskt skottdrama

Två personer dödades och en tonårig flicka har livshotande skador efter två skjutningar i Rotterdam. Nederländsk polis stängde på torsdagseftermiddagen ner stora delar av hamnstaden under jakten på en eller flera gärningspersoner. Larmet kom under tidig….

News55 - 2 timmar sedan

Kristersson kopplar in ÖB om gängvåldet

Ulf Kristersson (M) har kallat till sig rikspolischefen och överbefälhavaren för att diskutera hur Försvarsmakten kan hjälpa polisen i arbetet mot de kriminella gängen. Det säger han till i ett tal till nationen på torsdagskvällen. Försvaret är inte frä….

News55 - 1 timme sedan

TT-FLASH: Statsministern träffar ÖB

Statsministern ska träffa och ÖB och rikspolischefen för att diskutera hur försvarsmakten ska kunna bistå polisens arbete, säger Ulf Kristersson i ett tal..

News55 - 2 timmar sedan

Kristersson: Ska diskutera gängen med ÖB

Statsminister Ulf Kristersson (M) har kallat till sig rikspolischefen och överbefälhavaren för att diskutera om eller hur Försvarsmakten kan hjälpa polisen i arbetet mot de kriminella gängen. Det säger han till i ett tal till nationen som han höll på to….

News55 - 2 timmar sedan

Kristersson: Svår tid för Sverige

Statsminister Ulf Kristersson (M) håller på torsdagskvällen ett tal till nationen med anledning av det grova våldet som drabbat Sverige. – Det här är en svår tid för Sverige, säger Ulf Kristersson. Statsministern nämner bland annat flera av de fall där….

News55 - 1 timme sedan

Belarus: Polsk helikopter inkräktade luftrum

Belarus anklagar Polen för att ha inkräktat på belarusiskt luftrum. Enligt Minsk handlade det om en polsk helikopter. Uppgiften kommer från Belarus försvarsdepartement i en skriven kommuniké.

News55 - 1 timme sedan

Expert: Då kan polisen få hjälp av militären

Röster höjs för att sätta in militär mot gängen. Men det skulle troligen krävas en lagändring för att polisen ska få mer handgripligt stöd från Försvarsmakten, enligt forskaren Pontus Winther. Dessutom har de helt olika utgångspunkt när det gäller våld….

News55 - 2 timmar sedan

Kristersson håller tal till nationen

Statsminister Ulf Kristersson (M) kommer att hålla ett tal till nationen, med anledning av det grova våldet som drabbat Sverige, enligt ett pressmeddelande. Talet kommer att sändas på regeringens hemsida klockan 19.00 på torsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.