News55 > Nyheter

Wednesday, 04 October, 03:07

News55 - 28 maj 23 kl. 17:40

Hälften i utsatta områden har diskrimineratsNästan varannan person av dem som bor i utsatta områden upplever sig ha blivit diskriminerade på arbetsmarknaden, visar en ny undersökning som gjorts av Novus på uppdrag av Järvaveckan Research. Totalt uppger 45 procent att de antingen är säkra på eller. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Novus, Järvaveckan Research

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälfteni , utsatta, områdenhar , diskriminerats

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Kaos i Washington riskerar slå mot Ukraina

USA:s president Joe Biden försäkrade allierade i Europa och Nato om att stödet till krigshärjade Ukraina står fast, trots politiskt kaos i kongressen i Washington. Men bara timmar senare förvärrades kaoset och stödet kan hänga löst. – Tiden är inte vår….

News55 - 1 timme sedan

Biden vädjar till kongressen sedan talman avsatts

Talmannen USA:s representanthus har avsatts i en historisk omröstning. Det riskerar att lamslå arbetet i kongressen och president Biden vädjar om en snar lösning. – Med tanke på de trängande utmaningar som vårt land står inför så hoppas han (president B….

News55 - 9 timmar sedan

Talman McCarthy avsatt i historisk omröstning

Representanthuset i USA har röstat för att avsätta den republikanske talmannen Kevin McCarthy, rapporterar amerikanska medier. McCarthy röstades bort med siffrorna 216 för och 210 emot. Åtta republikaner röstade för att avsätta honom.

News55 - 4 timmar sedan

Bellingham visade klassen för Real igen

Jude Bellinghams första tid i Real Madrid kan summeras med ett ord: Succé. I 3–2-segern borta mot Napoli i Champions League låg engelsmannen bakom det mesta. Men det var Federico Valverde som fick sista ordet.

News55 - 9 timmar sedan

Talmannen McCarthy röstas bort

Representanthuset i USA har röstat för att avsätta den republikanske talmannen Kevin McCarthy, rapporterar amerikanska medier..

News55 - 7 timmar sedan

Domaren lägger munkavle på Trump

USA:s expresident Donald Trump förbjuds att göra personliga påhopp i samband med rättegången i New York. Detta efter att han skrev nedsättande om domstolspersonal på sociala medier. Ordern – som gäller alla parter i målet och endast avser verbala attack….

News55 - 4 timmar sedan

Expert om ny SAS-plan: Bolaget kan räddas

SAS nya plan framåt kan rädda det krisande flygbolaget, enligt analytikern Jacob Pedersen. – Det kommer naturligtvis att ta SAS genom processen, säger han. Samtidigt överraskas han av att bolaget inte har lyckas få in 9,5 miljarder i nytt kapital.

News55 - 5 timmar sedan

Ny nolla för Larsson – stoppade Modos trend

Modo träffade målramen både en och två gånger. Leksand satte pucken i nät – och hade en storspelade målvakt. – Jag tycker inte att de får så farliga chanser, säger Filip Larsson efter 4–0-segern.

News55 - 5 timmar sedan

Minst 20 döda i bussolycka i Italien

Minst 20 personer har omkommit sedan en buss föll från en bro i Venedig i Italien på tisdagskvällen, rapporterar lokala medier. "En tragedi har drabbat vårt samhälle denna kväll", skriver stadens borgmästare Luigi Brugnaro på X, tidigare Twitter, och fo….

News55 - 9 timmar sedan

McCarthys framtid som talman debatteras

En omröstning om förtroendet för den republikanske talmannen Kevin McCarthy väntas hållas i det amerikanska representanthuset. Detta sedan talmannens partikamrat, Floridarepublikanen Matt Gaetz, dragit i gång en process för att störta McCarthy. Demokrat….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.