E24 > Ekonomi

Thursday, 25 July, 12:42

E24 - 28 maj 23 kl. 17:34

Torkan gör olivoljan rekorddyr: ”Extremt”Förra året blev en perfekt storm där ”allt som kunde gå fel gick fel”, säger livsmedelsbolaget Fontanas inköpschef Jonas Widlund. Torka i Spanien halverade årets olivskörd och det opålitliga vädret kan få olivoljepriset att stiga än mer. .
Läs mer på E24
Läs mer om:
Fontanas, Jonas Widlund, Spanien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Torkan, gör, olivoljan, rekorddyr, Extremt

Fler nyheter från E24

E24 - Igår: 07:13

Google ger användare nytt val: "Förstår inte"

Google kommer låta dig bestämma om du vill bli spårad online. Men det är inte säkert att ditt val spelar någon roll.– Jag tror inte användarna förstår riktigt vad det här handlar om, säger Peter Mackhé, medieexpert på intresseorganisationen Sveriges annonsörer..

E24 - Igår: 05:30

Kraftigt ökat bokningstryck på campingarna

Antalet bokningar har ökat kraftigt den senaste veckan hos campingjätten First Camp.– Försäljningen har hittills varit den bästa någonsin, säger vd:n Johan Söör..

E24 - Igår: 00:15

”Bostadsrätt till barn­barn: förskott på arv?”

En mor är död och det finns också tidigare arv från en avliden far. Hur hanteras efterarvet från pappan och mammans gåva av en lägenhet till ett av barnbarnen? Familjeadvokaten reder ut..

E24 - Igår: 14:38

Du får betala när Spotify ska tjäna mer

Den historiskt höga vinsten för Spotify väcker flera frågor. En om priset du och jag får betala för våra abonnemang. En annan om grundaren själv..

E24 - I förrgår: 12:06

Rekordkvartal för Spotify

E24 - I förrgår: 10:30

Kry blöder 900 miljoner – utlovar ”game changer”

Kry fortsätter att kapa kostnaderna och halverar förlusten, visar den färska årsredovisningen. Nu inleds nästa storsatsning, en ny AI-produkt – som ska bli en ”game changer” för sjukvården..

E24 - I förrgår: 08:11

SBAB sänker boräntorna

E24 - I förrgår: 07:35

Sämre än väntat för Alfa LavalOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.