News55 > Nyheter

Thursday, 28 September, 18:42

News55 - 28 maj 23 kl. 17:28

Odlaren får bara en tredjedel av pengarnaGrossister och butiker och lägger på nästan två tredjedelar av priset för en svensk gurka. Odlaren får knappt en tredjedel. Samtidigt rasar försäljningen av frukt och grönt. – Handeln prisar ut sig, säger Thomas Lilja på branschföreningen Svenska odlarl. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Thomas Lilja, Svenska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Odlarenfår , baraen , tredjedelav , pengarna

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Belarus: Polsk helikopter inkräktade luftrum

Belarus anklagar Polen för att ha inkräktat på belarusiskt luftrum. Enligt Minsk handlade det om en polsk helikopter. Uppgiften kommer från Belarus försvarsdepartement i en skriven kommuniké.

News55 - 15 minuter sedan

Expert: Då kan polisen få hjälp av militären

Röster höjs för att sätta in militär mot gängen. Men det skulle troligen krävas en lagändring för att polisen ska få mer handgripligt stöd från Försvarsmakten, enligt forskaren Pontus Winther. Dessutom har de helt olika utgångspunkt när det gäller våld….

News55 - 30 minuter sedan

Kristersson håller tal till nationen

Statsminister Ulf Kristersson (M) kommer att hålla ett tal till nationen, med anledning av det grova våldet som drabbat Sverige, enligt ett pressmeddelande. Talet kommer att sändas på regeringens hemsida klockan 19.00 på torsdagen..

News55 - 1 timme sedan

Minst två döda i nederländskt skottdrama

Nederländsk polis stängde under torsdagseftermiddagen ner stora delar av Rotterdam efter två skottlossningar. Polisen är förtegen om omständigheterna, men uppger att minst två personer har dödats. Larmet kom under tidig eftermiddag att minst en person h….

News55 - 45 minuter sedan

Erkänner mord på man i 70-årsåldern

I början av augusti hittades en man i 70-årsåldern död i sin bostad i Åstorps kommun. Två dagar senare begärdes två män häktade misstänkta för inblandning i mordet. Nu har en av männen, en man i 20-årsåldern, erkänt dådet, rapporterar SVT Helsingborg.

News55 - 10 timmar sedan

Börsen vände upp

Stockholmsbörsen backade i torsdagens förmiddagshandel, men kurserna hämtade sig och breda OMXS-index stängde på plus 0,4 procent. Därmed bröts en negativ svit som varat i fem dagar. Bland vinnarna på OMXS30 med de mest omsatta aktierna fanns flera av v….

News55 - 1 timme sedan

Polisen: Kommer alltid nya villiga att döda

Polisen i Stockholm säger sig vara mer framgångsrik i dag än tidigare med gripanden. Problemet: det slutar inte tillkomma nya som är villiga att utföra dåd. Inom loppet av tolv timmar dödades tre personer i Stockholm och Uppsala, som polisen kopplar sam….

News55 - 1 timme sedan

Skottdrama stängde Rotterdam

Nederländsk polis stängde under torsdagseftermiddagen ner stora delar av Rotterdam efter att tre personer skottskadats. Två personer sköts inne i ett klassrum i Erasmuscentrumet, varpå en eldsvåda bröt ut och en man sågs fly på motorcykel. Då hade polis….

News55 - 1 timme sedan

Guide: 44:e upplagan av Ryder Cup

Ryder Cup-bucklan kommer hem till Europa. Frågan är om Ludvig Åberg kan se till att den stannar där? Här är allt du behöver veta inför en av världens mest prestigefyllda golftävling.

News55 - 1 timme sedan

Northvolt bygger jättefabrik i Kanada

Batteritillverkaren Northvolt tar klivet över Atlanten. Nu ska företaget bygga en jättefabrik för batteritillverkning i en gammal dynamitfabrik utanför Montréal i Kanada. Fabriken kommer att ha kapacitet för en årlig produktion av batterier som ger 60 G….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.