Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 27 September, 00:35

Nyan - 28 maj 23 kl. 15:07

Schweizisk fiskelycka på Åland
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schweizisk, fiskelycka, Åland

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 9 timmar sedan

”En hårfin linje ibland”

Nyan - 10 timmar sedan

Utryckning till Färjsundsbron

Räddningspersonal ryckte under måndagsmorgonen ut på ett dykalarm till Färjsundsbron. Det visade sig dock att några dykningar inte var nödvändiga för insatsen. En person omhändertogs och slussades vidare till vården, men ska vara oskadd, enligt räddningsledaren Thomas Mattsson.

Nyan - 10 timmar sedan

”Nog måste jag få leva lite?”

Nyan - 11 timmar sedan

Åland vann orienteringskamp

Nyan - 11 timmar sedan

Orkesterskola efterlyser nya elever

Är ditt barn i 9-12-årsåldern och redo att pröva på att spela ett instrument? Mariehamns ungdomsorkester efterlyser nu fler elever till höstens orkesterskola. Inga förkunskaper behövs.

Nyan - 15 timmar sedan

Lagtinget klubbade lag om pensionsfonden

Lagtinget godkände den nya lagen om pensionsfonden på måndagen under förslagets andra behandling. Lagen har tidigare väckt starka känslor bland annat om regleringen av antalet fackrepresentanter i pensionsfondens styrelse. Ledamoten Stephan Toivonen (ÅLD) föreslog i ett anförande att lagen skulle förkastas, men förslaget fick inget understöd och lagen kunde därmed klubbas igenom.

Nyan - 18 timmar sedan

Stark majoritet för vindkraftOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.