Resume > Ekonomi

Friday, 24 May, 15:37

Resume - 28 maj 23 kl. 00:39

Veckans värvningar: Uppdatera dig med de senaste rekryteringsnyheterna från branschenResumé sammanfattar rörelserna på arbetsmarknaden 22-29 maj..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veckans, värvningar, Uppdateradig med de senaste , rekryteringsnyheternafrån , branschen

Fler nyheter från Resume

Resume - 15 minuter sedan

Här är svenska byråerna som tar hem pris i Warc awards

Nord DDB Stockholm och Åkestam Holst har fått pris i Warc awards för sina mest effektiva kampanjer. Dessutom dyker Oumphs! människoburgare upp igen..

Resume - 30 minuter sedan

Livesänd geografilek ska lyfta Tres förbättrade mobiltäckning

För att uppmärksamma sitt förbättrade mobilnät anordnar mobiloperatören Tre en livesänd tävling som gästas av Random Making Movies..

Resume - 1 timme sedan

Lime lanserar ny visuell identitet och webb med hjälp av Klingit

Lina Andolf-Orup, CMO på Lime, ser det nya varumärket som en uppdatering för att bättre återspegla Limes erbjudande i dag..

Resume - 1 timme sedan

7-Elevens nya matkoncept ska få fler att ”ta det lunch”

Inför sommaren lanserar 7-Eleven en ny kampanj som med glimten i ögat lockar med luncherbjudanden..

Resume - 2 timmar sedan

Så skapade Fuze nationell spinn med ”Kullerbyttalarmet”

Tillsammans med Svenska gymnastikförbundet satte Fuze grundmotorik på agendan. Genom en smart pr-kampanj har de lyckats öka medvetenheten kring vikten av fysisk rörelse för barn. Gustav Orbring berättar hur de lyckades med pr-spinnet..

Resume - 3 timmar sedan

Skrotade bilar blir möbler i Bolts nya kampanj

I en ny kampanj samarbetar Bolt tillsammans med den Stockholmsbaserade designstudion Interesting Times Gang för att omvandla skrotbilar till unika gatumöbler..

Resume - 4 timmar sedan

Nakd fälls av RO för sexualiserande reklam

Enligt en anmälan från en privatperson framställer Nakd en kvinna på ett sexualiserat och nedvärderande sätt, utan koppling till den marknadsförda produkten. RO håller med och fäller Nakd..

Resume - 4 timmar sedan

Uppdrag: Lyfta handbollsstjärnans varumärke

Jim ”Gotte” Gottfridsson räknas som en av världens främste handbollsspelare. Nu får influencernätverket uppdraget att hantera alla spelarens samarbetsförfrågningar på sociala medier..

Resume - 5 timmar sedan

Flera nya kunder till Hoss

Hoss Agency presenterar nya samarbeten med Vasakronan, Naom och Urban Italian efter en strategisk satsning mot fastighets- och restaurangbranschen..

Resume - 7 timmar sedan

Hon är den mest okända EU-kandidaten

Trots tre år i EU-parlamentet säger sex av tio väljare att de inte känner till toppkandidaten Emma Wiesner. Dessutom: bolag som säljer vejpar marknadsför sig till barn, enligt WHO, och WPP fortsätter slå ihop byråer. Det och mer i morgonsvepet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.