Expressen > Kultur

Wednesday, 27 September, 01:00

Expressen - 27 maj 23 kl. 16:00

Vem ska vinna den stora slutstriden i ”Succession”?Vem står som segrare när det långfilmslånga sista avsnittet av ”Succession” sänds?Anna Gullberg rankar syskonen Roys, president Menckens och Lukas Mattssons chanser inför finalen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Succession, Anna Gullberg, Roys, Menckens, Lukas Mattssons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem ska vinnaden stora , slutstrideni , Succession

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 9 timmar sedan

Det är Tom, Tom, Tom, pappa och spelskandalen

”Istid” är Tom Malmquists självbiografiska bok om relationen till pappan, Expressen-journalisten Thomas ”Malmen” Malmquist.Sven Olov Karlsson läser en intill tunnelseende ensidigt formulerad jag-berättelse..

Expressen - 12 timmar sedan

Här får skådespelarna använda hela registret

Teater Galeasen fortsätter spela ryske exildramatikern Ivan Vyrypaevs pjäser.Maria Edström ser skådespelarna briljera i vackra och flummiga ”Dansen”..

Expressen - 12 timmar sedan

Jag har aldrig läst ett fyndigare karaktärsmord

I romanen ”Netanyahus” samsas kulturkrockar i USA med en lärorik exposé över sionismen och staten Israel.Natalie Lantz golvas av Joshua Cohens lika briljanta som hysteriskt roliga komedi..

Expressen - 19 timmar sedan

Varför är alla nya föräldrar så äckliga?

Föräldraskapet har blivit ett sätt att positionera sig i det sociala livet. Josefine Jinder letar en utväg i den samtida kulturens försök att omvandla även det mest intima till kapital..

Expressen - Igår: 15:00

Det spökar och alla dör – för hela familjen

Ett Shakespeare-drama som blir en pekbok som blir en familjeföreställning, går det?Gunilla Brodrej tycker att det går alldeles utmärkt – om man har åldern inne..

Expressen - Igår: 11:00

Typiskt danskt att vara PK på fel sätt

På Malmö stadsteater befästs våra fördomar i en dansk skamlös pjäs.Sara Berg tycker att det hela blir rätt snurrigt och undrar vad själva poängen är..

Expressen - Igår: 06:00

Svenska Akademien har ändrat syn på sanningen

I ”Marionetterna” försöker Ingrid Carlberg följa makten genom att skärskåda den hemliga propagandaverksamhet som präglat politiken det senaste seklet.
Helena Granström fascineras av en imponerande historisk kartläggning, men efterlyser samtidigt ett större intresse för människans inneboende falskhet..

Expressen - I förrgår: 15:11

Kommer ni ihåg när vi svek Danmark?

2005 utlöste Jyllands-Postens publicering av 10 Muhammedkarikatyrer en internationell kris för Danmark.Många svenska opinionsbildare var skarpt kritiska till de danska publicisterna. I dag tycks dock stödet för yttrandefriheten ha blivit starkare.

Expressen - I förrgår: 12:00

En bredbringad brottare kärleksbombar publiken

Petter Lennstrands nya dockteater spelar upp en ung tonårings hela palett av känslor.Gunilla Brodrej känner sig glad i dockornas sällskap..

Expressen - I förrgår: 12:00

Psykosen blev ett uppbrott för Ernst Josephson

På Waldemarsudde visas den första större presentationen av Ernst Josephson på tjugo år.Peter Cornell ser en välkomponerad utställning som synliggör två motsatta poler i hans konst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.