NT > Nyheter

Monday, 29 May, 08:38

NT - I förrgår: 09:00

Körkortslös förare misstänks för drograttfylleriInte nog med att bilföraren saknade körtkort, polisen fattade även misstanke om drograttfylleri. I väntan på provsvar misstänks föraren för drograttfylleri..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Körkortslös, föraremisstänks för , drograttfylleri

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

S-ledamot: Självklart delta i palestinakonferens

Riksdagsledamoten Jamal El-aj (S) försvarar sitt deltagande vid den Europeiska palestinska konferensen i Malmö i helgen, trots partiets avrådan. S har kallat honom till ett möte med gruppledningen..

NT - 15 minuter sedan

Placerade barn far illa – tvingas flytta runt

Många barn som varit placerade i familjehem eller växer upp i HVB-hem tvingas flytta runt mellan olika placeringar och far illa, enligt en kartläggning som Socialstyrelsen har gjort och som SR Ekot rapporterar om..

NT - 1 timme sedan

SBB till salu – helt eller i delvis

Det krisande fastighetsbolaget SBB är till salu – helt eller delvis. Rådgivare har anlitats för att utvärdera alternativen. –Det är styrelsen som har beslutat att bredda sin process och sitt strategiska arbete för att maximera aktieägarvärdet, säger SBB:s grundare och vd Ilija Batljan till TT..

NT - 15 minuter sedan

13 inför rätta för stormningen i Hongkong

Rättegången mot 13 personer som anklagas för att ha deltagit i stormningen av Hongkongs lagstiftande råd 2019 har inletts. Sju av de anklagade har erkänt upplopp, ett brott som kan straffas med upp till tio år i fängelse..

NT - 30 minuter sedan

Natoansökan – "Ovisst ända till Vilnius"

Den turkiska valrörelsen är över – nu hoppas regeringen på ett snabbt godkännande av den svenska Natoansökan. Men president Erdogan är känd för sin oförutsägbarhet. –Erdogan kan hålla det hela i ovisshet ända tills Vilnius, säger tidigare Turkietambassadören Michael Sahlin..

NT - 3 timmar sedan

Föräldrarnas kamp: "Flytta inte våra barn"

Fem veckor före sommarlovet kom det oväntade beskedet – och slog ner som en bomb. Några få elever ska flyttas från Mogata skola. "Vi tänker inte ge oss utan ska fortsätta kämpa för våra barn", säger föräldrarna..

NT - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen ser ut att öppna svagt uppåt

Stockholmsbörsen stiger med 0,2 procent i förhandeln på IG Markets..

NT - 30 minuter sedan

Malmö satsar på ny gamingfestival

Everyone Plays blir titeln på en ny gamingfestival som hålls i Malmö nästa sommar..

NT - 45 minuter sedan

Turkiska liran faller efter Erdogans seger

Den turkiska liran faller sedan det på söndagen stod klart att den sittande presidenten Erdogan vinner valet..

NT - 30 minuter sedan

Konstvetare om svensk kulturkanon: "Rätt naivt"

John Bauers måleri ingår i en informell svensk konstkanon, men inga verk av Bauers fru, Ester Ellqvist. Varför? I sommarens utställning "Kanon – välsignelse eller förbannelse" granskar Jönköpings länsmuseum ett omdebatterat begrepp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.