SvD > Ekonomi

Monday, 29 May, 06:34

SvD - I förrgår: 09:00

Tipsade om Ericsson-mutor – får 3 miljarder i belöningFör knappt fyra år sedan fick telekomjätten Ericsson betala cirka 10,1 miljarder i böter efter ett korruptionsåtal i USA.Nu får en visselblåsare 3 miljarder kronor som tack för hjälpen, uppger Wall Street Journal. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Ericsson, USA, Wall Street Journal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tipsadeom , Ericsson-mutorfår 3 , miljarderi , belöning

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Fransk kärnkraft pressar naturgaspriset

Naturgaspriset i Europa fortsätter nedåt och ligger nu bara marginellt högre än sommaren 2021, då Vladimir Putin började strama åt flödet inför Ukrainakriget.– Fransk kärnkraft är tillbaka, säger Christian Kopfer, råvaruanalytiker på Handelsbanken..

SvD - 5 timmar sedan

Biden: Avtal redo för kongressen

SvD - 12 timmar sedan

Butiker skyller påslag på grossistledet

Butikerna behöver sina påslag för att gå runt – och på just frukt och grönt behöver det vara större eftersom det är så mycket svinn, enligt Coop..

SvD - 22 timmar sedan

Detta innebär USA:s skuldtak

USA lever ständigt på kredit, men för att begränsa lånandet har ett tak för skulderna införts. Problemet är bara att kongressen har lyft taket ett 80-tal gånger. Nu är det dags igen..

SvD - Igår: 10:39

”Greg som står som vinnare i Succession”

Ett sista styrelsemöte där det ska beslutas vem som tar hem striden om Waystar Royco. SvD frågade sex näringslivstoppar om vad de tror inför sista avsnittet, och om likheterna med verkligheten. .

SvD - Igår: 06:49

Målet för Milla: Bli Sveriges nästa F1-stjärna

15-åriga Milla Sjöstrand har ett mål: att nå Formel 1. Men för att komma dit måste hon kämpa på två fronter. Att vinna varje race räcker inte – det krävs också miljontals kronor..

SvD - I förrgår: 19:52

Liten prisökning – men kan ge ny räntehöjning

Sannolikheten för en ny amerikansk räntehöjning i juni har ökat med fredagens inflationssiffra. Men Handelsbankens prognoschef Johan Löf tror ändå att Fed tar en paus. – Det finns mycket negativa tecken där ute, säger han.

SvD - I förrgår: 09:29

Klarnas förluster minskarOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.