Expressen > Nyheter

Monday, 29 May, 08:13

Expressen - 26 maj 23 kl. 08:12

Kritiken: Partiledningen vill begrava utredning om röstköp i MufModeraternas egen utredning av misstänkta röstköp i partiets ungdomsförbund är inte klar – trots att snart tre månader har gått. Nu anklagas partiledningen för att försöka begrava den, rapporterar TV4 Nyheterna.”Min gissning är att partiledningen hoppas att allmänheten ska glömma, och att de sedan kan döda utredningen genom att släppa den en fredageftermiddag mitt i sommaren”, skriver en källa inom Muf till kanalen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Muf, TV4 Nyheterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritiken, Partiledningenvill , begrava, utredningom , röstköpi , Muf

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Forsmark 2 ska gå på halvfart

I helgen stoppades en av Forsmarks kärnkraftsreaktorer för en mindre reparation. En inspektion i samband med stoppet visade att det behövs åtgärder på en av de två generatorerna för att den ska fungera felfritt..

Expressen - 30 minuter sedan

El Hajs svar – deltog på kritiserad konferens

S-ledamoten Jamal El-Haj deltog i en konferens där ordföranden pekats ut som ledarfigur för terrorstämplade Hamas. Han deltog mot partiets avrådan. Nu svarar El-Haj på kritiken.

Expressen - 1 timme sedan

En dag på Gröna Lund i stökets fotspår: ”Lugnt”

Slagsmål i kön, ungdomsgäng som härjar och besökare som blir av med sina säsongskort.I den gångna veckan har debatten varit het om det ökade stöket på nöjesparkerna Liseberg och Gröna Lund.Expressen tillbringade en dag på Gröna Lund för att skildra stöket..

Expressen - 1 timme sedan

SBB överväger försäljning

Krisande fastighetsbolaget SBB skriver i ett pressmeddelande att styrelsen har beslutat att utvidga sin översyn ”av strategiska alternativ” för att maximera värdet för bolagets aktieägare..

Expressen - 1 timme sedan

Texas stoppar skolböcker med sexuellt innehåll

Böcker med ”sexuellt explicit” material ska förbjudas från skolbibliotek i Texas, enligt en ny lag som har godkänts i delstatens senat.Kritiker befarar att böcker kommer att tas bort i onödan..

Expressen - 1 timme sedan

Morgonens nyheter 29 maj

Expressen - 1 timme sedan

Experterna om Erdogans vinst: Sverige avgör

Recep Tayyip Erdogan har vunnit presidentvalet i Turkiet.Enligt experter finns tecken på att den nyvalde presidenten kommer att distansera sig mer och mer från Väst och Nato – och i stället söka mer totalitära allierade. Det kommer dock att bli tydligt vilken väg han tar när han uttalar sig om Sverige och Natoansökan, menar experter..

Expressen - 1 timme sedan

Gjorde inget fel – fick arg lapp på bilen ändå

Lauren Ball hittade en arg lapp på sin bilruta.”Vi har fått nog av att du tror du kan parkera var du vill”, stod det på lappen enligt Manchester Evening News.Det som förbryllar Lauren var att hon inte hade begått något som helst fel..

Expressen - 2 timmar sedan

Vulkanutbrott skapade superbubbla – slog ut GPS

Vulkanutbrottet under vattnet utanför Tonga förra året skapade en superplasmabubbla.Bubblan var så kraftig att den störde GPS-systemen i flera timmar..

Expressen - 2 timmar sedan

Olivia, 14, vill hjälpa äldre med sin A-traktor

I sommar kommer tolv A-traktorer att ingå i äldreomsorgens fordonspark i Vilhelmina.14-åriga Olivia Johansson är en av de som vill hjälpa till när vården går på knäna. – Jag tror att det kan betyda väldigt mycket, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.