NSD > Nyheter

Friday, 14 June, 07:59

NSD - 26 maj 23 kl. 08:08

Cher om vännen Tina Turner: Hon var färdigSångerskan Cher besökte vännen Tina Turner i Schweiz veckan innan hon dog, berättar hon för tv-kanalen MSNBC. –Det fanns ingen som hon. Ingen som kunde komma i närheten av den person som hon var. En av de största artisterna i vår generation..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Tina Turner, Cher, Schweiz, MSNBC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cherom , vännen, Tina, TurnerHon var , färdig

Fler nyheter från NSD

NSD - 1 timme sedan

Det behövs ett investeringsstöd för fler bostäder i Malmfälten

Regeringen borde fälla bak sina ideologiska skygglappar, ta sitt förnuft tillfånga och våga se sanningen. De är ansvariga för en dysfunktionell bostadsmarknad, skriver NSD:s politiska redaktör Veronica Palm.

NSD - 6 timmar sedan

Vill införa mer individanpassad träning: "Det pågår en dialog"

Inget lämnas åt slumpen. Fysträningen har utökats, möjligheterna att jobba på detaljer som skott och puckhantering har förbättrats, och de som vill kan träna på is även under sommaren. Nu försöker man göra det möjligt att ha mer individanpassad träning under säsongen.

NSD - 6 timmar sedan

Stor guide: Sommarevenemang i Norrbotten

Festival- och konsertsommaren är på ingång. Vad är bättre än upplevelsen av livemusik under bar himmel på Norrbottens scener? Här är några av sommarens höjdpunkter i nöjesvärlden..

NSD - 7 timmar sedan

Här är frågan som kan stjälpa kommunalrådet: "Besviken"

Frågan om budgeten får kommunalrådet Nina Waara (S) att fundera på framtiden. Det kan bli maktskifte. "Jag vet inte, vi får se", säger hon på frågan om hon kan avgå..

NSD - 9 timmar sedan

Bildextra: Fastnade du på bild från Vårruset?

Se Fotograf Petra Älvstrands bilder från Vårruset. Kanske finns du eller någon du känner med på bild..

NSD - 9 timmar sedan

Hela listan: Samtliga resultat från Vårruset i Luleå

Nu har samtliga löpare i Vårruset gått i mål. Det var totalt 528 löpare som hade valt tidtagning på sina fem kilometer och nedan redovisas samtliga resultaten..

NSD - 9 timmar sedan

Analys: Planen bakom BC Luleås första värvning

Då har BC Luleå hämtat in sin första spelare inför kommande säsong och lite överraskande blev det en import som landade rakt in i truppen..

NSD - 9 timmar sedan

Vimmel: Sprudlande löpglädje på Vårruset i Luleå

Tusentals deltog i årets upplaga av Vårruset. Från uppvärmningsdans till picknick efter målgången, spana in vimmel från löparfesten..

NSD - 10 timmar sedan

Äntligen fick hon segra i Vårruset: "Varit tvåa och trea förut"

Hon har varit tvåa och hon har varit trea tidigare upplagor. Men skam den som ger sig – i årets Vårruset fick äntligen My Rundgren kliva högst upp på pallen..

NSD - 10 timmar sedan

Molly Hammars nervositet inför Jokkmokk: "Gör något helt nytt"

Molly Hammar inleder sin festivalsommar i Jokkmokk och visar en ny sida av sig själv – på piano. "Jag är väldigt taggad på att utmana mig själv", säger artisten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.