Nyteknik > Teknik

Friday, 16 April, 18:20

Nyteknik - 21 nov 17 kl. 10:45

Tio klimatskeptiker bland riksdagens ledamöterMinst tio riksdagsledamöter tycker att rapporterna om klimatförändringar är överdrivna..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

142 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tio, klimatskeptikerbland , riksdagens, ledamöter
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Nya förslaget: Statliga auktioner för infångad koldioxid

För att klara klimatmålen måste Sverige fånga in och lagra koldioxid även från förnybara källor. Energimyndighetens förslag är att stötta ett sådant arbete med hjälp av omvända auktioner. .

Nyteknik - 3 timmar sedan

Presenterad: Här är Audi Q4 E-tron

Audis första elbil i kompaktklassen är plattformssyskon till VW ID.4 och Skoda Enyaq. De svenska priserna för Q4 E-tron startar på 475 000 kronor..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Ryska covid-vaccinet Sputnik kan komma till Sverige i sommar

Det ryska Sputnikvaccinet kan komma att ges till svenskar redan i sommar. ”Det pågår diskussioner”, säger Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström..

Nyteknik - 6 timmar sedan

799 miljarder till väg och järnväg: ”Största satsningen i modern tid”

Regeringen vill lägga 799 miljarder kronor på att underhålla och utveckla vägar och järnvägar åren 2022–2033. Det är en ökning med 21 procent jämfört med nuvarande plan..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Nu ska ryska flygande tefat ta över i luftfarten

Luftskeppet kommer sannolikt få ufo-rapporterna att spira. Ryska Aerosmena planerar lanseringen av ett ”flygande tefat” som kan ta tung last..

Nyteknik - 9 timmar sedan

”Digitalt utanförskap leder till nytt klassamhälle”

DEBATT. Gapet mellan de mest och minst digitaliserade grupperna i Sverige ökar dramatiskt. Om insatser inte görs nu riskerar vi ett nytt klassamhälle, skriver Nexers vd Lars Kry och Microsofts Sverigechef Hélène Barnekow..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Budgetkritik: ”Den viktigaste klimatpolitiken just nu är industripolitik”

Det krävs tydligare satsningar i regeringens budget på att förse Sveriges industri med arbetskraft som har rätt kompetens för att klara klimatomställningen. Det anser Tomas Kåberger, ledamot av Klimatpolitiska rådet..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Studie: Bitcoinboom hotar Kinas klimatmål

75 procent av den datorkraft som används för att driva det globala bitcoin-systemet beräknas komma från maskiner i Kina. Och runt 40 procent av elen kommer från kolkraftverk..

Nyteknik - Igår: 17:01

Riksdagen kräver besked om slutförvaret: ”Angeläget”

Regeringen måste snabba på med besked om slutförvaret av utbränt kärnbränsle, anser riksdagens försvarsutskott. ”Det är mycket angeläget”, säger Pål Jonson, moderat ordförande i utskottet..

Nyteknik - Igår: 16:48

Här är tekniknyheterna i regeringens vårbudget 

Vårbudgeten är här och reformer för 45 miljarder med fokus på återhämtning presenteras. Gripen, publik snabbladdning och solcellsstöd är några teknikområden som berörs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.