NT > Nyheter

Saturday, 03 June, 05:58

NT - 02 apr 23 kl. 05:00

Ringgårdens framtid ses över – kan privatiserasTurerna kring Ringgården har varit många. Och det tycks inte vara slut än. När majoriteten nu vill utreda om verksamheten ska drivas av en privat aktör går Socialdemokraterna i taket..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Ringgården, Socialdemokraterna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ringgårdens, framtid, sesöver kan , privatiseras

Fler nyheter från NT

NT - 5 timmar sedan

Stigande dödstal efter tågkatastrof i Indien

Räddningsarbetet fortsätter efter den svåra tågolyckan i Indien. Enligt räddningstjänsten har mer än 280 omkomna hittats, i en av de värsta järnvägsolyckorna i landets historia..

NT - 1 timme sedan

Gustav blev klämd bakom släpet – förlorade sitt ena ben

Det skulle bli den första hösten i den nybyggda ladugården när olyckan var framme. Gustav blev påkörd och det gick så illa att han förlorade sitt ben..

NT - 1 timme sedan

Per-Hugo Lager strävade alltid efter att utveckla sig

Per-Hugo Lager, 1930-2023.

NT - 1 timme sedan

Dags att riva upp miljöbalken

Påverkan på kärr och bäckar i närheten torde vara minimal jämfört med den torrläggning upphörd gruvdrift riskerar att ge..

NT - 1 timme sedan

Nu tvingas deras barn byta skola: "Känner oss svikna"

En röst avgjorde beslutet. Nu ska sex elever skjutsas till Bergaskolan, men föräldrarna ska fortsätta kämpa för att deras barn ska få vara kvar på Mogata skola. "Vi känner oss så svikna.

NT - 1 timme sedan

Given i fjol – i år har Ortmark hamnat utanför elvan

Han gjorde 28 matcher från start i fjol. I år har Jacob Ortmark haft det svårare att ta en plats i IFK-elvan och ofta fått inleda på bänken. "Det är klart att jag inte gillar det.

NT - 1 timme sedan

Misstänkt mordförsök i Jönköping

En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha misshandlats av flera personer med tillhyggen i centrala Jönköping, enligt polisen..

NT - 1 timme sedan

1,3 ton legovärld byggs upp i Teknikhallen

Utställningen Jurassic World är inne på dag nio av intensiv konstruktion. Vi kollar in hur det går till när legot byggs ihop..

NT - 1 timme sedan

Fyra svenskor klarade "cutten" på USA-touren

Fyra svenskor får spela vidare i helgen i LPGA-tourtävlingen i golf i Jersey City i amerikanska New Jersey..

NT - 1 timme sedan

Man klättrade in på ambassadområde

En 18-årig man greps av amerikansk personal på USA:s ambassad i Stockholm, sedan han klättrat över avspärrningen sent på fredagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.