Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 01 June, 07:38

Vimmerby Tidning - 27 mar 23 kl. 06:33

Kalmar län behöver utländsk kompetensVem behöver vem när det kommer till arbetskraftsinvandring? Företaget som anställer eller arbetskraftsinvandraren som anställs? Eller Sverige som land?.
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kalmar, länbehöver , utländsk, kompetens

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Europeiskt toppmöte i krigets skugga

Alla Europas ledare samlas nu i Moldavien till ett unikt toppmöte. På agendan står bland annat Rysslands krig mot Ukraina, ett krig som också drabbat det lilla grannlandet Moldavien..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Samantha tillbaka i SATC-serie

Samantha Jones är tillbaka i "Sex and the city"-universumet..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

USA redo att medla i Sudan – om vapenvila hålls

USA är redo att fortsätta medla mellan de stridande parterna i Sudan, men säger att de då måste mena allvar med att upprätthålla vapenvila..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Allt fler äldre har skulder hos Kronofogden

Nästan 40 000 personer över 64 år hade skulder hos Kronofogden vid slutet av 2022, det är 460 personer fler jämfört med året innan, visar en analys från Kronofogden..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Företag KO-anmäls för reklam om stekpannor

Stekpannorna marknadsförs med argumentet att de inte innehåller det förbjudna ämnet PFOA. Men vilka andra farliga ämnen de faktiskt innehåller talas det tyst om. Nu anmäler Sveriges konsumenter 22 försäljare och tillverkare till Konsumentverket..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Strömlöst Sverige hotar några vintrar bort

Kommande vinter – inga problem. Men sedan hotar effektbrist och ett nedsläckt Sverige. –Vi ser en stor ökning av elförbrukningen, men ingen ny produktion.

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Flyktingdocka på USA-turné

Little Amal, en 3,7 meter hög marionettdocka som föreställer en syrisk flykting, ska resa genom USA för att öka medvetenheten om migration. –Hon är endast en symbol för miljontals barn, säger den konstnärlige ledaren Amir Nizar Zuabi..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Unga tjejer på stöldturné i ny Netflixserie

Efter "Clark" kommer en ny svensk krimsåpa på Netflix. Fem unga tjejer gör inbrott i välbärgade förorter i "Barracuda queens". –Vi är fem stycken mini-Clark, säger skådespelaren Alva Bratt..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Sommarturné för Cleo

Cleo ger sig ut på vägarna i sommar..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Ny terrorlag kan slå mot PKK

Turkiet har kritiserat svenska myndigheter för flathet mot terrorister. Nu träder den nya lagen som förbjuder deltagande i terroristorganisation i kraft – och justitieminister Gunnar Strömmer (M) tror att den kan slå mot PKK-anhängare i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.